Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Έμφαση στις λεπτομέρειες”

“Έμφαση στις λεπτομέρειες”

vetoulas new

vetoulas-new.

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κρίνουν την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, υπογράμμισε ο Νίκος Βετούλας. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας, στάθηκε ακόμη στην έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να παίξουν ομαδικά και να είναι συνεπείς αμυντικά για να έχουν ελπίδες να είναι ανταγωνιστικοί στο ματς:

“Αν κάνουμε αυτή τη νίκη θα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα είναι πιο δυνατή στην έδρα της από δω και πέρα με την αλλαγή προπονητή και τους νέους ξένους παίκτες. Πιστεύω ότι αλλάζει επίπεδο. Η ΑΕΚ έρχεται από αλλαγή προπονητή. Αν εξαιρέσουμε τους παίκτες που γνωρίζουμε δεν έχουμε εικόνα για το νέο τρόπο του παιχνιδιού της.

Θα στηριχθούμε σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε εμείς, αφού δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Θα στηριχθούμε στο σύνολο και την ομαδική δουλειά για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Ενώ κατέληξε, αναφέροντας: “Εκτιμώ ότι  τα “μικράπράγματα θα είναι καθοριστικά. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στις λεπτομέρειες και την διαχείριση του παιχνιδιού λόγω και των απουσιών που έχουμε εξαιτίας τραυματισμών”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Μουχάμεντ Ελ-Αμίν, συμπλήρωσε: “Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Εμείς θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να φτάσουμε στις τρεις νίκες. Παίξαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι, προπονηθήκαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Αν κάνουμε τη δουλειά μας στην άμυνα θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και στην επίθεση.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Οι αντίπαλοι έρχονται από τέσσερις ήττες και αγωνίζονται εντός έδρας. Αυτά θα είναι τα κίνητρά τους. Εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…