Κεντρική Basket League Άρης “Με αμυντικό προσανατολισμό”

“Με αμυντικό προσανατολισμό”

priftis filiko aris

priftis-filiko-aris

Ύστερα από 3.5 χρόνια, και συγκεκριμένα από τις 13 Απριλίου 2011 όταν και είχε νικήσει με 78-74 στο Αλεξάνδρειο για το πρωτάθλημα, ο Άρης τίθεται ξανά αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής για τη Β’ Φάση του Κυπέλλου, την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.

Ο τεχνικός των “Αρειανών”, Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στην ποιότητα της “Ένωσης“, το “κλειδί” για την επικράτηση ενώ υπογράμμισε πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ομάδας του επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η ΑΕΚ παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκροτήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Τα παιχνίδια Κυπέλλου έδειξαν ότι πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Διαθέτει βάθος, έμπειρο ελληνικό κορμό και ξένους παίκτες με ταλέντο”.

Για τους τομείς που θα κρίνουν τη νίκη: “Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε με αμυντικό προσανατολισμό, να μπορέσουμε να σταματήσουμε συγκεκριμένα κομμάτια του επιθετικού παιχνιδιού της ΑΕΚ και να μπορέσουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Τα ριμπάουντ και τα λάθη θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα”.

Για τη συνέχεια στο θεσμό: “Είναι ένα ματς Κυπέλλου, επιθυμία μας είναι να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο θεσμό, χωρίς να μας δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Η σκέψη μας και η ουσία είναι στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…