“Θα παλέψω”

obradovic

obradovic

Την ευθύνη της ήττας ανέλαβε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν λειτούργησε τίποτα σωστά για την ομάδα του. “Μια ομάδα όταν έχει τέτοια απόδοση πάντα φταίει ο προπονητής κι εγώ πάντα θα μπαίνω μπροστά. Η ευθύνη είναι δική μου, εγώ επέλεξα αυτούς τους παίκτες, πρέπει λοιπόν να αλλάξω κάποια πράγματα. Αν είναι εύκολο θα φανεί στο μέλλον. Το θετικό είναι πως είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν”.

Για το αγωνιστικό μέρος αλλά και την υποδοχή του κόσμου, στη δεύτερη επιστροφή του ως αντίπαλος, ο τεχνικός της Φενέρ είπε: “Οφείλω να συγχαρώ τον ΠΑΟ για τη νίκη και το εξαιρετικό παιχνίδι. Ήταν εκπληκτικά τα ποσοστά που είχε σήμερα, αυτό είναι το μπάσκετ. Αν θες να νικήσεις πρέπει να βάλεις τη μπάλα στο καλάθι. Η άμυνά μας ήταν καταστροφική, ο Παναθηναϊκός είχε 14 περισσότερες προσπάθειες. Όταν δέχεσαι τόσους πόντους στο ημίχρονο τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Ότι και αν είπαμε για το ματς, δεν λειτούργησε.

Όσον αφορά τον κόσμο, θέλω για άλλη μια φορά να τους ευχαριστήσω, όλοι ξέρουν πως είναι σημαντικό για εμένα. Νιώθω όμως ντροπή μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους, όταν η ομάδα μου παίζει έτσι. Ξέρουν πως σιχαίνομαι μια ομάδα μου να παίζει σαν να μην μάχεται. Δεν έχει σημασία πόσους πόντους θα βάλεις αλλά το να παλέψεις”.

Ο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε επίσης για το πώς καταφέρνει ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός πως αλλάζει παίκτες και προπονητές, να παραμένει μαχητικός.

“Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και εξαιρετικά δύσκολη να αντιμετωπίσεις. Η δύναμη που παίρνει από το κοινό, η παράδοση όλα παίζουν ρόλο. Η Φενέρ έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Τουρκίας και ο Παναθηναϊκός έχει 32, πώς να συγκριθούν αυτά τα δύο; Προσπαθούμε όμως. Έχουμε το ρεκόρ εισιτηρίων για τρεις συνεχόμενες σεζόν, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Είμαι μαχητής, δεν έχω παραιτηθεί ποτέ και αυτό θα κάνω και τώρα. Θα παλέψω“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…