Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Όλα στο χέρι μας”

“Όλα στο χέρι μας”

kakaroudis

kakaroudis

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Κολοσσού Ρόδου, ο Κώστας Κακαρούδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τους λόγους που αποφάσισε να γίνει “Ροδίτης” ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις για την νέα του ομάδα:

“Ο ΒΑΠ Κολοσσός είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις πλέον στην Α1. Έχει δημιουργήσει το δικό του καλό όνομα και πραγματικά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Κολοσσός είναι μια καλή ομάδα της Α1, γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι εκτός από καλοί παίκτες είναι και καλοί χαρακτήρες. Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, αποδέχτηκα την πρόταση και έχω ως στόχο να βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας”, τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο έμπειρος φόργουορντ και συνέχισε:

“Η ομάδα είναι δουλεμένη, έχει καλές συνεργασίες, οι συνθήκες είναι πολύ καλές και είμαι πολύ ικανοποιημένος με όσα έχω δει ως τώρα. Ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ψυχολογία των παικτών. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση είναι επικίνδυνη αφού η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της, από την άλλη, όμως, άλλο τόσο εύκολο είναι να μπει η ομάδα στα πλέι οφ αφού απέχει μόλις μια νίκη από αυτά”, επισήμανε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κακαρούδης και κατέληξε:

“Στο χέρι μας είναι όλα, αυτό πρέπει να καταλάβουν άπαντες. Το πρόγραμμα είναι σχεδόν ίδιο για όλες τις ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές, οπότε πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο και να δούμε τι καταφέραμε και τι όχι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…