Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Το καλύτερο για τη νίκη”

“Το καλύτερο για τη νίκη”

rakintsis kostas

rakintsis kostas

Ο Απόλλων Πατρών αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα στο κλειστό της Περιβόλας με σκοπό να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ. Ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιντζής, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή αναμέτρηση:

“Είναι ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας και γίνεται δυσκολότερο λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν βασικοί παίκτες μας. Αυτό όμως δεν αλλάζει τους στόχους που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στα εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους δυναμικότητας όπως είναι η ομάδα των Τρικάλων είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κατακτήσουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι με “όπλο” την άμυνα θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα καταφέρουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο που θα έλθει στο γήπεδο”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Βλάντο Πέτροβιτς – Στεργίου υποστήριξε: “Για να έχει αντίκρισμα η εκτός έδρας νίκη που κάναμε στην Ελευσίνα την προηγούμενη αγωνιστική πρέπει να κερδίσουμε εντός έδρας τα Τρίκαλα. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από εκείνα που πρέπει να κερδίσουμε. Για να τα καταφέρουμε θα χρειαστούμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, όπως έκαναν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…