Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ξέρεις από βέσπα;

Ξέρεις από βέσπα;

papadimitriou nikos

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η φωνή είναι ταυτόχρονα φωνή διαμαρτυρίας και φωνή απόγνωσης. Είναι η φωνή όχι μόνο του φίλου της στήλης, που υπογράφει ως “Baseline“, αλλά των περισσοτέρων από τους διαιτητές της Αθήνας. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η διοίκηση του ΣΕΔΚΑ δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μελών και στις απαιτήσεις των καιρών.

Έχετε διαφορετική άποψη; Με το καλό να την εκφράσετε και να απαντήσετε σε όσα καταγράφει ο φίλος στο ηλεκτρονικό του μήνυμα, το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο:

“Είναι αλήθεια ότι περίμενα πολλά από αυτό το Δ.Σ. του ΣΕΔΚΑ. Βλακωδώς! Είναι επίσης αλήθεια ότι σου έδωσα αρκετό χρόνο προσαρμογής (θέλω να είμαι γενναιόδωρος). Όμως είναι αλήθεια Νικολάκη, ότι τελικά, δυστυχώς για εμάς, δεν ξέρεις ούτε από vespa!

Όλες οι ελπίδες μας χαμένες. Όλες οι προσδοκίες μας στον αέρα ξανά.
Μας ξεγελάσατε, μας δώσατε ψεύτικες ελπίδες, πιστέψαμε σε υποσχέσεις που ποτέ δεν πραγματοποιηθήκαν. Γι’ άλλη μια φορά, οι διαιτητές της Αθήνας είναι στο έλεος του πουθενά. Στην αρχή του τίποτα.

Νικολάκη , τί γίνεται στον ΣΕΔΚΑ; Έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα εσύ και οι συνεργάτες σου, από τα όσα δυσάρεστα γίνονται στον χώρο μας; Ή μήπως βρίσκεσαι σε νιρβάνα και σε αναμονή για το πότε θα πάρεις θέση στην ΚΕΔ/ΕΟΚ;

Ο ΣΕΔΚΑ είναι ανύπαρκτος για τα μέλη του. Χρησιμοποιείται μόνο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των διαιτητών της ΕΣΚΑΝΑ, που ψάχνουν απεγνωσμένα στέγη και για την προσωπική προβολή και τις προσωπικές διεκδικήσεις ενός εκάστου από τη διοίκησή του.

Εν τω μεταξύ σκηνές απείρου κάλους διαδραματίζονται στα γήπεδα:
– Οι φίλαθλοι στο Μαρούσι – Δούκας ακόμα δέρνονται, με διαιτησία Φασόλη – Μαυρέλη.
– Ο Ουσταμπασίδης δεν ξεκίναγε τον αγώνα στον Ωρωπό, αν δεν πήγαινε ο παράγοντας να τον πληρώσει (τα είχε και στην ΕΣΚΑΝΑ αυτά βλέπεις το παλικάρι).
– Ο Αναγνώστου σε γήπεδο της ΕΣΚΑΝΑ στην Ηλεκτρούπολη ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη βία, βάρκα του κάνανε το αυτοκίνητο από το κούνημα (πού είσαι Βιδάλη, με τα άμεσα μέτρα προστασίας των διαιτητών;).
– Έχεις να μας πεις κάτι για την Νικολοπούλου και τα όσα έγιναν στον Δία Χαϊδαρίου;

Μήπως μπορείς να μας δώσεις μια πειστική εξήγηση γιατί οι Αθηναίοι παίζουν στον Πειραιά και οι Πειραιώτες στην Αθήνα; Σε ρωτάω, γιατί εγώ όταν έγινα διαιτητής και είχα το δικαίωμα της επιλογής, συνειδητά επέλεξα την Αθήνα και τον ΣΕΔΚΑ. Αν ήθελα τον Πειραιά δεν με εμπόδιζε τίποτα να τον επιλέξω.

Νικολάκη, στα ελεύθερα πρωταθλήματα μας έχουν ξεσκίσει στο βρίσιμο. Αντιμετωπίζουμε συμπεριφορές εξόχως προκλητικές. Επειδή δεν θυμάμαι, ποια -ακριβώς- μέτρα έχει πάρει ο ΣΕΔΚΑ γι’ αυτό;

Ή μήπως πρέπει να ρωτήσω τον Άκελ και τον Θεολογίτη, που χειρίζονται γενικά τα θέματα των διαιτητών Αθηνών – Πειραιώς;

Αλήθεια ρε παλικάρια του νέου καιδραστήριουΔ.Σ., μετά από όλα αυτά που ενδεικτικά παραπάνω σας αναφέρω για πείτε μου, τί ζόρι τραβάγατε με τη διοίκηση Βιδάλη; Γιατί έπρεπε να φύγε; Διότι έχει την σημασία του να σημειώσω ότι και επί των “ενδόξων ημερών” σας, οι ίδιοι μας διοικούν (διοίκηση Βιδάλη είναι στην ΚΕΔ/ΕΣΚΑ). Οι Άκελ και Θεολογίτης μας όριζαν τότε, αυτοί μας ορίζουν και σήμερα.

Πόσο χειρότερα ακόμα αλήθεια μπορείτε να τα κάνετε τα πράγματα για τον ΣΕΔΚΑ;
Πού τελειώνουν οι “φιλοδοξίες” αυτής της υποδειγματικής διοίκησης;
Το λέω και δεν το πιστεύω κι εγώ ο ίδιος: Βιδάλης και ξερό ψωμί!

Άσε που αντί να ενσωματωθούν οι διαιτητές της ΕΣΚΑΝΑ σε μας έγινε το αντίθετο. Γιατί όπως και να το δεις, άλλο είναι να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και άλλο στο πρωτάθλημα της όποιας περιφέρειας, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΣΚΑΝΑ.

Νικολάκη, ξέρεις από vespa; Γιατί όταν “καβαλάς” το οτιδήποτε πρέπει να γνωρίζεις τα χούγια του, διαφορετικά θα σε πάρει η κατηφόρα. Όχι που θέλω να σε τρομάξω Νικολάκη, αλλά σε βλέπω να κουτρουβαλιάζεσαι στην κατηφόρα. Και καλά εσύ, είσαι συνηθισμένος και στην κουτρουβάλα και στην κωλοτούμπα, ο ΣΕΔΚΑ όμως τί σου φταίει ρε Νικολάκη; Ε… Νικολάκη;

Λοιπόν, παιδιά, καλά σας είδαμε, καλά τα είπαμε, καλά μας είδατε, άντε τώρα στο καλό. Άντε… παλικάρια μου να δούμε μήπως και καταφέρουμε να σώσουμε τίποτα από αυτό που το λένε αξιοπρέπεια (αν και δεν σας κρύβω ότι οι ελπίδες μου είναι πολύ περιορισμένες).

Όσο για εμάς τους διαιτητές, έρμαιο στην πολλή φασαρία που κάνουν όλοι εκείνοι, οι οποίοι χρόνια μάχονται “για το καλό μας“, θα αναζητήσουμε καινούριες ελπίδες, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πάλι όνειρα.

Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε τον ΣΕΔΚΑ στην τύχη του . Άλλωστε έχουμε όλοι υποχρέωση, αυτήν την “τύχη” να τη διαμορφώσουμε σε υγιείς βάσεις.

Πού ξέρεις, μπορεί να έρθει η στιγμή εκείνη που θα μας επιτρέψει να έχουμε κι εμείς δικαίωμα σε μια διοίκηση, η οποία θα μας νοιάζεται πραγματικά και θα σκύψει με αγάπη και μεράκι να λύσει τα δικά μας χρόνια και ιδιαιτέρως έντονα προβλήματα.

Όσο για την vespa, άστο αυτό. Δεν το έχεις Νικολάκη…”.

Baseline

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…