Κεντρική NBA NCAA “400αρης” ο Wright

“400αρης” ο Wright

jay wright

jay-wright

Το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου δεν ήταν σαν όλα τα άλλα για τον Jay Wright, ο οποίος έγραψε μία “χρυσή σελίδα” στο βιογραφικό του μετά τη νίκη του Villanova επί του Seton Hall. Ο 52χρονος τεχνικός έφτασε τις τετρακόσιες (400) νίκες στην καριέρα του στο NCAA, μπαίνοντας ένα πολύ κλειστό κλαμπ, που περιλαμβάνει τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών.

Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, να φτάσεις αυτό το τεράστιο νούμερο. Ή μήπως είναι; “Νιώθω πολύ τυχερός που κοουτσάρω το Villanova. Όποιος βρεθεί στη θέση του προπονητή στο Villanova μπορεί να κάνει πολλές νίκες“, σημείωσε με νόημα μετά το τέλος του αγώνα με το Seton Hall ο Jay Wright, ο οποίος δεν βλέπει πολύ μακριά.

Πιο συγκεκριμένα, βλέπει μέχρι το επόμενο παιχνίδι αφού “κάποιες φορές αυτός ο αριθμός με κάνει να νιώθω γέρος“, όπως παραδέχθηκε γελώντας, αλλά “σκέφτομαι απλά τον επόμενο αγώνα. Είναι συγκινητικό όταν ο κόσμος μιλά για κάτι τέτοιο“.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι “Wildcats” μετρούν 21 νίκες (σε σύνολο 23 αγώνων), ρεκόρ που τις φέρνει στην 6η θέση του Ranking στο κολεγιακό πρωτάθλημα, σε μία χρονιά που εξελίσσεται πολύ αμφίρροπα μέχρις στιγμής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…