Κεντρική Διεθνή Βάσεις πρόκρισης για Ούνικς

Βάσεις πρόκρισης για Ούνικς

unics spartak kipello

unics-spartak-kipello

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ρωσίας έκανε η Ούνικς Καζάν η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης με 64-50 για τα προημιτελικά και εξασφάλισε μία σημαντική διαφορά ενόψει της ρεβάνς (2/3).

Η ομάδα του Νίκου Ζήση, του Κώστα Καϊμακόγλου και του Ίαν Βουγιούκα (σ.σ. ήταν εκτός αποστολής) είχε τα ηνία του αγώνα σε όλη την διάρκειά του και δεν είχε πρόβλημα να διατηρήσει την πρωτοπορία μέχρι το τέλος και να βάλει τις βάσεις για να προκριθεί στους “4” του Κυπέλλου Ρωσίας. Ο Άντριου Γκούντελοκ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές ενώ οι δύο Έλληνες που αγωνίστηκαν κινήθηκαν σε “ρηχά νερά”.

Ο Ζήσης τελείωσε τον αγώνα με 1 πόντο (1/2 βολές, 0/1 δίποντα), 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ ην ώρα που ο Καϊμακόγλου πρόσθεσε 5 πόντους (3/3 βολές, 1/3 δίποντα) και 2 ριμπάουντ. Στον αντίποδα ο Τζάρεντ Χόμαν (15 πόντοι) ξεχώρισε από τους ηττημένους.

Παράλληλα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δυσκολεύτηκε αρκετά ωστόσο έκαμψε την αντίσταση της Κράσνι Βόλγκογκραντ εκτός έδρας με 81-75 και έτσι έκανε με την σειρά της το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους “4”. Το συγκρότημα του Έτορε Μεσίνα επέβαλε τον ρυθμό του στο δεύτερο ημίχρονο και στη ρεβάνς (16/2) στην Μόσχα έχει την δυνατότητα να τσεκάρει το εισιτήριο της παρουσίας της στα ημιτελικά.

Κορυφαίοι ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς (17 πόντοι, 9 ασίστ) και ο Νέναντ Κρίστιτς (20 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Τέλος η Λοκομοτίβ Κούμπαν έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του θεσμού αφού επιβλήθηκε εντός έδρας της Τριούμφ με 91-80 με πρώτο “βιολί” τον Κρούνοσλαβ Σιμόν (21 πόντοι).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…