Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν είναι μόνο ο Βασιλόπουλος”

“Δεν είναι μόνο ο Βασιλόπουλος”

gizogiannis andronikos aek

gizogiannis-andronikos-aek

Σε ερωτήσεις οπαδών της ΑΕΚ απάντησε ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης. Ο έμπειρος φόργουρντ μίλησε χθες στο ραδιόφωνο του aek-live.gr.

Για την προσπάθεια των συμπαικτών του: “Με το χέρι στην καρδιά λέω ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούν μέσα στο παρκέ και έχουν αποδείξει πόσο αγαπάνε την ΑΕΚ”.

Για τον Φώτη Βασιλόπουλο ενόψει Μετς: “Ο Βασιλόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης, είναι και ΑΕΚ, αλλά το Παγκράτι δεν είναι μόνο ο Βασιλόπουλος. Έχει κι άλλους παίκτες το Παγκράτι, που θέλουν προσοχή”.

Για το αν σκέφτεται το “ντέρμπι” με Καβάλα: “Είναι ντέρμπι με την Καβάλα, αλλά θέλω όλοι μας να είμαστε εκεί, στο Παγκράτι. Θέλει προσοχή ο αγώνας. Είναι επικίνδυνο το Παγκράτι. Έχει δύσκολη έδρα. Έχει ενθουσιασμό”.

Για το καλό κλίμα στην ομάδα: “Ο κόουτς Ζιάγκος και ο κύριος Χατζηελευθερίου, ο βοηθός του, πιστώνονται τις επιλογές. Κρατάνε τις ισορροπίες. Δεν υπάρχουν εγωισμοί στην ομάδα. Το βλέπει κανείς σε κάθε αγώνα. Ως προς το κομμάτι αυτό έχουμε πετύχει”.

Για το “ντεφορμάρισμα” της ΑΕΚ: “Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Όλες οι ομάδες, ακόμη και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα κάνουν κοιλιά. Ίσως, είχαμε ένα ντεφορμάρισμα. Δεν μας στοίχισε όμως. Χάσαμε μόνο στο Ψυχικό. Όχι, ότι έχουμε δικαιολογία που χάσαμε. Οι ομάδες φαίνονται μετά από δύσκολες ήττες. Έχουμε δείξει χαρακτήρα. Δεν ξέρω αν από δω και πέρα τερματίσουμε αήττητοι. Ξέρω ότι πρέπει να ανέβουμε στην Α1”.

Για το αν φοβάται κάτι η ΑΕΚ: “Δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν έχουμε εισπράξει ποτέ φόβο εδώ και δύο χρόνια. Φόβο έχουμε μόνο για τους τραυματισμούς. Ακόμη και τον κακό μας εαυτό έχουμε την δυνατότητα να τον υποτάξουμε”.

Για το αν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του: “Δεν μου περνάνε από το μυαλό συμβόλαια και ανανεώσεις. Εγώ θέλω το τέλος της χρονιάς να μας βρει υγιείς και να είμαστε στην Α1”.

Για το αν θέλει να πάρει πρωτάθλημα στην Α1 ως αρχηγός της ΑΕΚ: “Θα ήθελα να πάρω ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Η ομάδα έχει δύο άξιους αρχηγούς, τον Φαλέκα και τον Δέσπο. Όσο υπάρχουν δεν μπορούμε να μιλάμε για αρχηγούς. Αν έλθει η στιγμή και μου ζητηθεί θα είναι μεγάλη μου τιμή”.

Για το αν τον προβληματίζουν οι ήττες από Κόροιβο και Ψυχικό: “Δεν με προβληματίζουν οι ήττες. Υπάρχει πικρία και στενοχώρια για το πώς ήλθαν οι ήττες. Στόχος είναι να μην επαναλάβουμε ανάλογες εμφανίσεις”.

Για το αν η ΑΕΚ είναι το φαβορί: “Η ομάδα απαρτίζεται από ανθρώπους. Δεν είμαστε τέλειοι. Δεν είμαστε …Σούπερμεν. Αυτό που μπορώ να πω είναι, ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Αλλά παίζουμε με άνισους όρους σε σχέση με άλλους, γιατί οι παίκτες των αντιπάλων μας δίνουν εναντίον μας το 101% των δυνατοτήτων τους”.

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ: “Η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι είναι η μέρα με τη νύχτα. Και έρχεται στο γήπεδο ο καλός, ο υγιής κόσμος. Αυτός που δεν βρίζει, που δεν πετάει. Αυτός που έρχεται να τραγουδήσει. Μακάρι να συνεχίζει να μας στηρίζει έτσι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…