Κεντρική Ασίστ Shadow Μια μεγάλη συνεργασία

Μια μεγάλη συνεργασία

minoan highspeed

minoan-highspeed

Το ebasket.gr, χάρη στη δική σας αγάπη και υποστήριξη, ξεκίνησε εδώ και λίγους μήνες ένα ταξίδι, το οποίο προβλέπεται μεγάλο και γεμάτο προκλήσεις. Ένα ταξίδι, με πλήρωμα ένα απίστευτο επιτελείο ανθρώπων, με τους οποίους έχω την τύχη να συνεργάζομαι (και τους ευχαριστώ έναν προς έναν, από τον νεότερο ως τον μεγαλύτερο) και επιβάτες όλους εσάς.

Θέλαμε, ελπίζαμε, ευχόμασταν να είναι… γεμάτο το καράβι που θα μας ταξίδευε. Άλλωστε, στο πρώτο του σχόλιο, ο Γιώργος Νικολάου ένα “πλεούμενο” είχε για φωτογραφία… Και το μόνο σίγουρο είναι πως με τέτοιο μεράκι και τόσο δοκιμασμένους “ναυτικούς” δεν υπήρχε περίπτωση να τα κάνουμε… θάλασσα.

Δεν περιμέναμε ότι θα προσελκύσουμε τόσο πολλούς ταξιδιώτες, αλλά μας αρέσει. Και χωράμε άλλους τόσους, κι άλλους τόσους, κι άλλους τόσους… Φαίνεται πως είμαστε πολλοί όσοι έχουμε “αρρώστια” με τη “σπυριάρα“.

Από σήμερα το ταξίδι μας θα γίνεται μέσα από τη MINOAN LINES, μια μεγάλη εταιρία που μας εμπιστεύτηκε και την ευχαριστούμε γι’ αυτό, μια εταιρία που εκφράζει όλα όσα στοχεύουμε, που δείχνει τις… προθέσεις μας: Να “παίξουμε” με τους καλύτερους.

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία θα πετύχουμε έναν από τους βασικούς μας στόχους, από τις βασικές μας επιδιώξεις. Δεν θα το αποκαλύψουμε ακόμα, κάντε υπομονή λίγες ημέρες. Πάντως, ακόμα κι όταν αναζητούμε “συμπαίκτες“, σκοπός μας δεν είναι το κέρδος (αναγκαία, βεβαίως, η επιβίωση), αλλά πρώτιστα να είμαστε καλύτεροι στην εργασία μας. Κι η MINOAN LINES θα μας βοηθήσει ουσιαστικά.

Καλώς ήρθατε και… καλοτάξιδοι.

• Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Βασίλη, που μας καθοδήγησε σωστά (ξέρει αυτός), αλλά και στον Δημήτρη Ρακόπουλο, ο οποίος εν μέσω απίστευτης δουλειάς, όντας στο εξωτερικό, φρόντισε να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό, προκειμένου να είμαστε συνεπείς, ακριβείς στις δεσμεύσεις μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…