Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Θέλουμε αποτελέσματα”

“Θέλουμε αποτελέσματα”

vetoulas oaka

vetoulas-oaka
Ο Απόλλων Πάτρας πάλεψε σθεναρά αλλά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 81-73, στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά την έλλειψη χημείας  των παικτών ενώ έδωσε το “σύνθημα” για νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό:

“Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Σίγουρα η ομάδα δεν έχει βρει “χημεία” ακόμα. Ευελπιστούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Ήταν μία καλή εμφάνιση, αλλά εμείς θέλουμε αποτελέσματα, όχι απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά αρχής γενομένης απ’ το Σάββατο (18/1) απέναντι στον Ηλυσιακό. Κρατάμε την ενέργεια και τη συγκέντρωση και περιμένουμε να εγκλιματισθούν τα καινούρια παιδιά. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε 47 πόντους στην καλύτερη άμυνα της Ευρώπης. Πλέον ευελπιστούμε πως ο Ρος θα μας φτιάξει τη δημιουργία, την οποία δεν είχαμε. Καλή συνέχεια στον κόουτς Πεδουλάκη και στον Παναθηναϊκό“.

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Λιανός, πρόσθεσε: “Ήταν μία αναμέτρηση απέναντι στον Πρωταθλητή Ελλάδος. Είχαμε ως στόχο κάποια κομμάτια εν όψει Ηλυσιακού  και να βάλουμε τους καινούργιους παίκτες στη νοοτροπία μας. Είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι τέλους, αλλά το θαύμα δεν έγινε, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα για εμάς. Είναι “τελικός” για εμάς, έτσι κι αλλιώς στη συνέχεια είναι δύσκολα. Ευελπιστούμε η εμφάνιση να μας βοηθήσει στην ψυχολογία, ότι δεν είμαστε τόσο κακή ομάδα, όπως δείξαμε στον πρώτο γύρο. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…