Κεντρική Basket League Αγώνες Ελευσίνα – ΠΑΟ 54-76

Ελευσίνα – ΠΑΟ 54-76

mavrokefalidis elefsina pao

mavrokefalidis-elefsina-pao

Το έργο του Παναθηναϊκού στη “Γούβα” ήταν εκ προοιμίου εύκολο και έγινε… πανεύκολο από τη στιγμή που οι “πράσινοι” μπήκαν στο παρκέ με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Πανελευσινιακό (76-54), πράγμα που επέτρεψε στον Έλληνα τεχνικό να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής μεταξύ των παικτών του και να δώσει ανάσες σε κάποιους εξ αυτών που επιβαρύνθηκαν σημαντικά τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε από το πρώτο λεπτό πως δεν είχε διάθεση για… αστεία, αφού προηγήθηκε με 22-0 στο 8ο λεπτό (!), έχοντας σημαντικό πλουραλισμό στην επίθεση. Για λογαριασμό των “σταχυοφόρων”, ο Τέρνερ ήταν αυτός που “έσπασε το ρόδι” μετά από οκτώ λεπτά αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει τον ρουν της ιστορίας.

Από εκεί και πέρα, οι “πράσινοι” έλεγξαν τον ρυθμό, περιόρισαν σημαντικά τα επιθετικά ατού του Πανελευσινιακού και χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα έδειξε να αιφνιδιάζεται στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει σε κανένα σημείο του αγώνα να προβάλλει αντίσταση στο “τριφύλλι”.

Έτσι, το τελικό +22 (76-54) ήρθε απολύτως φυσιολογικά, με τις δύο ομάδες να κοιτούν την συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα (Πανελευσινιακός) και Ευρώπη (Παναθηναϊκός).

Διαιτητές: Ταβουλαρέας – Μαγκλογιάννης – Κατραχούρας.
Τα δεκάλεπτα: 8-22, 22-40, 36-58, 54-76.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Νίκου 5 (1), Παπαμακάριος 13 (3), Αράπης, Ράλεϊ Ρος 3, Δημάκος, Τζόουνς 15 (12 ριμπ.), Μελισσαράτος 4, Τέρνερ 8 (8 ριμπ.), Μάντζαρης, Αβραμίδης 6, Χουχούμης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Μπράμος 2, Κάρι 13 (3), Μπατίστ 2, Φώτσης 2, Ούκιτς 6 (1), Λάσμε 10 (9 ριμπ.), Μαυροκεφαλίδης 6, Διαμαντίδης, Γκιστ 6, Παππάς 15 (1), Γιάνκοβιτς 5 (1), Ματσιούλις 9.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…