Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε”

“Υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε”

markopoulos paok1

markopoulos-paok1

Στην κούραση και τα χαμένα ριμπάουντ, στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε επίσης στην επιλογή των ξένων παικτών, σχολιάζοντας: “Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός στα ριμπάουντ. Πήρε πολλά επιθετικά.

Είχαμε πιο καλό ποσοστό στα δίποντα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από το καλό παιχνίδι του και να μην του δώσουμε την ευκαιρία να τρέξει. Στην τελευταία περίοδο βγήκαμε από τον ρυθμό μας, ίσως λόγω της κούρασης και δώσαμε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να πετύχει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε.

Συνήθως παίζεις μπάσκετ με τους παίκτες που έχεις. Οι επιλογές μας όταν δημιουργούμε το ρόστερ είναι περιορισμένες και προσπαθούμε από την δουλειά με τους παίκτες να βγάλουν στο παρκέ τον καλύτερο εαυτό τους. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες δουλεύουν πολύ και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί έως το τέλος. Μακάρι να μην έχουμε τραυματισμούς, γιατί το ρόστερ μας είναι αδύνατο.

Εάν μπορείς να βρεις καλούς παίκτες αυτό είναι καλό για οποιαδήποτε ομάδα. Είδατε την περασμένη σεζόν ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε μέσα στην αγωνιστική χρονιά έναν πολύ καλό παίκτη τον Κάρι. Παίζει ρόλο και η τύχη. Άλλο είναι το μπάσκετ στο κολέγιο και άλλο στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να βελτιωθεί και άλλο ο Κούπερ και προσπαθούμε να “κρύβουμε” τα αδύνατα σημεία του. Ένα κρίσιμο θέμα, επίσης, είναι πόσο αποδέχονται οι άλλοι παίκτες το παίξιμο του”.

Εκ μέρους των παικτών του “δικεφάλου” ο Ντι Τζέι Κούπερ, σχολίασε:”Ως ομάδα παλέψαμε σκληρά έως το τέλος και παίξαμε καλό μπάσκετ. Παίζαμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Έπρεπε να αποδώσουμε λίγο καλύτερα στα ριμπάουντ. Πρέπει να προχωρήσουμε γιατί οι αγώνες είναι συνεχόμενοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …