Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν κοιτάμε για μετεγγραφή”

“Δεν κοιτάμε για μετεγγραφή”

bartzokas sef panathinaikos

bartzokas-sef-panathinaikos

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για τον Σλούκα, όπως επίσης ότι οι “ερυθρόλευκοι” υποτίμησαν κακώς τους αντιπάλους τους: “Νομίζω είναι προφανές πως εμείς προσεγγίσαμε διαφορετικά και λάθος το παιχνίδι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη περίοδο επιτεθήκαμε λάθος και βιαστικά. Υποτιμήσαμε κακώς τον ΠΑΟΚ που ήταν αήττητος έως τώρα.

Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση. Στη συνέχεια επιτεθήκαμε διαφορετικά, με πλάτη στο καλάθι. Η χαλαρότητα μας φάνηκε και από τις πολλές χαμένες βολές. Εμείς εάν θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο, δεν πρέπει να κάνουμε καμία ήττα έως το τέλος.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον κ. Μαρκόπουλο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στον ΠΑΟΚ. Ο τρόπος που προσεγγίζεις το ματς φέρνει χαλαρότητα και μετά η εικόνα του αντιπάλου φέρνει και πίεση. Παίκτες που σουτάρουν αρκετά καλά στην καριέρα τους, δεν είχαν καλά ποσοστά σήμερα. Το ξεκίνημα μας θα το δούμε αύριο στο βίντεο και να δούμε τι έφταιξε. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το ματς, αλλά και το πώς επιτεθήκαμε είναι κάτι που χρειάζεται ανάλυση.

Ο Σλούκας πιστεύω πως θα κάνει προπόνηση από αύριο. Αποφασίσαμε να ξεκουραστεί λίγο και πιστεύω πως την Παρασκευή θα παίξει. Σίγουρα θα χρειαστεί διαχείριση καθώς φεύγει ένας παίκτης για έναν μήνα. Πρόθεση μας είναι να μην πάρουμε παίκτη, δεν είναι τελική απόφαση αυτή που σας λέω, θα πρέπει να συζητήσω και με τη διοίκηση, δεν είναι κάτι οριστικό, αλλά πρόθεση μας είναι αυτή”.

Εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού, ο Μπράιαντ Ντάνστον σχολίασε: “Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη. Και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση κάναμε αρκετά λάθη και δεν παίξαμε σωστά στην άμυνα. Τη νίκη μας την έδωσε σήμερα η επίθεση μας και τα ριμπάουντ, όχι η άμυνα που δεν ήμασταν καλοί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…