Κεντρική Διεθνή Νέες απώλειες για Γαλατασαράι

Νέες απώλειες για Γαλατασαράι

gordon galatasaray

gordon-galatasaray

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Εργκίν Αταμάν, ίσως χρειαστεί να κάνει ένα ευχέλαιο με αυτά που βλέπουν τα μάτια του. Και δεν είναι τόσο η ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ (70-64) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τουρκίας, όσο το γεγονός ότι μετράει και… απώλειες.

Συγκεκριμένα ο Ερσάν Νταγκλί (σ.σ. έτσι λέγεται από τότε που απέκτησε τουρκικό διαβατήριο. Το κανονικό του όνομα είναι Έργουιν Ντάντλεϊ) αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για κάταγμα στο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού. Αν επαληθευτούν οι προβλέψεις τότε ο 32χρονος άσος θα απουσιάσει για περίπου τρεις μήνες από την ενεργό δράση.

Την ίδια στιγμή νέο “πλήγμα” προέκυψε με τον Τζαμόντ Γκόρντον ο οποίος χτύπησε επίσης στην σημερινή αναμέτρηση στο δεξί γόνατο και θα είναι νοκ – άουτ για ένα μήνα. Είναι σίγουρα μία τεράστια απώλεια για την Γαλατασαράι καθώς ο έμπειρος γκαρντ ήταν σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού της.

Θυμίζουμε πως είναι δύο ακόμη σοβαροί τραυματισμοί για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκα μετά από αυτούς που υπέστησαν ο Νέιθαν Τζαβάι και ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι. Πάντως ο Νταγκλί πρόλαβε να πετύχει 10 πόντους και να “μαζέψει” 2 ριμπάουντ στο σημερινό ματς ενώ ο Γκόρντον έβαλε 2 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ.

Κατά τα άλλα η Τουρκ Τέλεκομ κυριάρχησε στο παρκέ από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά με συνέπεια να αποκτήσει μία καλή διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος. Κορυφαίος ήταν ο Κερέμ Τουντσερί με 15 πόντους και 5 ασίστ. Από τους φιλοξενούμενους που έχουν πλέον 3-2 ξεχώρισε ο Ποπς Μενσά – Μπονσού με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…