Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Καλύτεροι με Παναθηναϊκό”

“Καλύτεροι με Παναθηναϊκό”

banchi2

banchi2

Σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση στο Μιλάνο, η Αρμάνι ήταν αυτή που “χαμογέλασε” στο τέλος πανηγυρίζοντας την πολυπόθητη νίκη ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την παρουσία της στο Τop 16 με τους Γερμανούς να λένε “αντίο”.

Ο προπονητής των Ιταλών, Λούκα Μπάνκι, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πάθος που κατέθεσαν οι παίκτες του στο παρκέ αλλά ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα του θέλει να νικήσει τον Παναθηναϊκό πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα:

“Ο αγώνας εξελίχθηκε ακριβώς όπως περιμέναμε. Ήταν η τελευταία ευκαιρία της Μπάγερν Μονάχου. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας δεν επρόκειτο να τα παρατήσει! Κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι, όχι όμως τόσο καλό ώστε να δημιουργήσουμε διαφορά ασφαλείας και να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Εκτιμώ πολύ την επιθυμία, την ενέργεια και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες μου για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παίζουμε το μέλλον μας στα επόμενα δυο ματς. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο την επόμενη εβδομάδα για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο πρέπει να πράξουμε την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στην Τουρόφ. Συμμετέχουμε σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ, που όμοιό του δεν έχουμε δει ξανά τα προηγούμενα χρόνια”.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μος, συμπλήρωσε: “Αυτή, ακριβώς, είναι η Ευρωλίγκα! Και οι δυο ομάδες πάλεψαν απόψε. Και οι δυο ομάδες θέλαμε μόνο τη νίκη. Ευτυχώς πετύχαμε αυτό το μεγάλο σουτ στο τέλος και κερδίσαμε! Προσωπικά, νιώθω καλά που επέστρεψα στο παρκέ, εδώ στη δεύτερη οικογένειά μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 85-83 (vid)

Άγγιξε τεράστια ανατροπή ο Παναθηναϊκός, προβάδισμα Final 4 η Μακάμπι Ο Παναθηναϊκός κυνηγ…