Κεντρική Διεθνή Σαν σε… προπόνηση η Χίμκι

Σαν σε… προπόνηση η Χίμκι

khimki avtodor

khimki-avtodor

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη αντίσταση η Χίμκι συνέτριψε εντός έδρας την Αβτόντορ με 89-63 και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην βαλτική λίγκα. Οι γηπεδούχοι “πάτησαν γκάζι” από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά και… εξαφανίστηκαν από τον οπτικό ορίζοντα των φιλοξενούμενων.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η Χίμκι ήταν σαρωτική και με επιμέρους σκορ 45-28 μετέτρεψε την αναμέτρηση σε… προπόνηση. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι παίκτες του Ρίμας Κουρτινάιτις ευστόχησαν σε 13 τρίποντα (13/32-41%). Ο Τζόφρι Λοβέρν με 24 πόντους ήταν το πρώτο “βιολί” για τους νικητές ενώ ο Αρτέμ Κλιμένκο με 17 πόντους ξεχώρισε από τους ηττημένους.

Στο άλλο ματς της μέρας η Ζενίτ έκαμψε την αντίσταση της Νίμπουρκ εντός έδρας με 95-91 σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση. Οι δύο ομάδες δεν έλυσαν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια, αφού ο Κάιλ Λάντρι ευστόχησε στο κρίσιμο σουτ στο 1 δευτερόλεπτο και έστειλε το ματς στην παράταση (78-78).

Όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του έξτρα πεντάλεπτου. Αρχικά, ο Πάβελ Χούσκα ισοφάρισε σε 91-91 με τρίποντο στα 28 δευτερόλεπτα πριν ακολουθήσει ένα σερί 4-0 της Ζενίτ δια χειρός Λάντρι και Κάμερον Τζόουνς και καταλήξει το ροζ φύλλο στα χέρια των Ρώσων.

Ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ (23 πόντοι, 10 ριμπάουντ), ο Ουόλτερ Χοτζ (20 πόντοι, 9 ασίστ) και ο Κάιλ Λάντρι (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ήταν “χάρμα ιδέσθαι” για τους νικητές. Από τους ηττημένους ο Ράντοσλαβ Ράντσικ είχε 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…