Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Προσγειώθηκε ο Μπονσού

Προσγειώθηκε ο Μπονσού

mensah bonsu england

mensah-bonsu-england

Στην Ελλάδα προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ποπς Μενσά – Μπονσού. Ο Βρετανός σέντερ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, που έχει πετύχει πολλά, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Όταν έμαθα για την πρόταση του Ολυμπιακού δεν μπορούσα να το πιστέψω πως ήθελε να με εντάξει στο ρόστερ του, ειδικά μετά τα όσα έγιναν μέσα στη χρονιά. Υπόσχομαι στον κόσμο πως θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να βγάλω στο παρκέ όλα αυτά για τα οποία με επέλεξε το προπονητικό τιμ”, τόνισε αρχικά ο Μενσά – Μπονσού.

Τέλος όσον αφορά το επεισόδιο που είχε με τους Μπέγκιτς – Πρίντεζη υποστήριξε: “Αυτά συμβαίνουν όταν αγωνίζεσαι σε σημαντικά παιχνίδια και η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Σίγουρα ήταν ένα λάθος, ωστόσο το είχα ξεχάσει 30 δευτερόλεπα μετά… Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν δω τον Γιώργο θα είναι να του σφίξω το χέρι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Στην κυκλοφορία περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για το Game 3

Σε κυκλοφορία τέθηκε μικρός αριθμός εισιτηρίων για το Game 3. Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμ…