Κεντρική Basket League Super Cup: Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν 2021-22

Super Cup: Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν 2021-22

Super Cup

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το Super Cup, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο. Όπως ήταν λογικό ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είχε την τιμητική του.
Το βραβείο για την κατάκτηση του τίτλου από πλευράς Ολυμπιακού, παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λεπενιώτης, ο οποίος είπε: «Παρά ένα σουτ μπορεί να πανηγυρίζαμε άλλον έναν τίτλο».

Σειρά είχε ο Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος πήρε το βραβείο ως MVP, αλλά και του πιο βελτιωμένου και πιο δημοφιλούς παίκτη. Στη δήλωσή του, τόνισε: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν, ελπίζουμε να έχουμε την υγεία μας, ένα πρωτάθλημα χωρίς βία και πολλά χαμόγελα. Ο καλύτερος ας κερδίσει σε αυτό το διήμερο».

Η επόμενη βράβευση ήταν για την καλύτερη πεντάδα, με τους Σάσα Βεζένκοβ, Στέφαν Μούντι, Κώστα Σλούκα, Δημήτρη Αγραβάνη και Γιώργο Παπαγιάννη να είναι οι εκλεκτοί.

Ο Κώστας Σλούκας είπε: «Είμαστε υπερήφανοι για όσα πετύχαμε την περσινή σεζόν. Ελπίζουμε σε ανάλογη επιτυχία και φέτος», τόνισε ο Σλούκας. Ακολούθησε ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Παπαγιάννης, που είπε: «Η σεζόν δεν πήγε όπως θέλαμε, επιθυμία μας είναι να επιστρέψουμε. Ευχαριστώ τους περσινούς συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει».

Ο Τόμας Γουόκαπ βραβεύτηκε ως κορυφαίος αμυντικός, ενώ το βραβείο του κορυφαίου προπονητή πήγε στον Φώτη Τακιανό. Ο νεαρός, Όμηρος Νετζήπογλου παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου νέου παίκτη.

Τέλος, το βραβείο του πιο θεαματικού παίκτη πήγε στον Στέφαν Μούντι, ο οποίος όμως πλέον αγωνίζεται στη Γαλλία και τη Ροάν και δεν ήταν δυνατό να παραστεί στην αποψινή εκδήλωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…