Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Αλλάζει πόλη το Final 4

Ευρωλίγκα: Αλλάζει πόλη το Final 4

Final 4

Η Κωνσταντινούπολη, όπως είχε γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια του Final 4 στο Βελιγράδι, θα ήταν η πόλη που θα έπαιρνε τη σκυτάλη για τη διοργάνωση του 2023. Όπως φαίνεται όμως αυτό θα αλλάξει και θα πάει… βόρεια, και συγκεκριμένα στο Κάουνας.

Αυτές οι πληροφορίες προέκυψαν σήμερα και σχετίζονται άμεσα με την αλλαγή στη διοίκηση της λίγκας, δηλαδή με την αποχώρηση του Τζόρντι Μπερτομέου. Ο Ισπανός ήταν αυτός που είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο, αλλά και αυτός στα χρόνια του οποίου προέκυψε η στενή συνεργασία και χορηγία από την Turkish Airlines. Η αποχώρησή του όμως, όπως όλα δείχνουν θα φέρει πολλές αλλαγές.

Οι ομάδες φέρονται αποφασισμένες να μην φιλοξενηθεί η επόμενη διοργάνωση στην Κωνσταντινούπολη, με φαβορί να είναι το Κάουνας της Λιθουανίας. Αυτό είναι αποτέλεσμα και της γενικότερης πολιτικής που ασκεί η Τουρκία και της προκλητικής ρητορικής της.

Άλλες πληροφορίες μάλιστα θέλουν την πλειοψηφία των ομάδων – μετόχων να έχουν πάρει την απόφασή τους, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Εφές και Φενέρμπαχτσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…