Κεντρική Γυναίκες Αλεξανδρή: «Να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στους τίτλους»

Αλεξανδρή: «Να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στους τίτλους»

Αλεξανδρή

Την απόκτηση της Διονυσίας Αλεξανδρή ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα η διεθνής γκαρντ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για δυο σεζόν έκανε και τις πρώτες δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του «πράσινου» ερασιτέχνη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η Αλεξανδρή κατέγραψε 20 συμμετοχές με 5.2 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσον όρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τη διεθνή πλέι μέικερ (Ημ. γέννησης, 24/10/1989, ύψος 1.65μ.), Διονυσία Αλεξανδρή που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Διονυσία Αλεξανδρή είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός μου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά ένιωσα ότι ήταν η στιγμή για μια αλλαγή. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…