Κεντρική Διεθνή ACB: Πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς για τη «Βασίλισσα» (vid)

ACB: Πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς για τη «Βασίλισσα» (vid)

ACB

Με «βομβαρδισμό» τριπόντων, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 94-84 της Μπασκόνια και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της ACB

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης «λύγισε» την αξιόμαχη Μπασκόνια και έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα, τα οποία απαιτούνται για την πρόκριση στους τελικούς της ACB. Έπειτα από τον χαμένο τελικό της Euroleague απέναντι στην Εφές, η Ρεάλ έχει στρέψει όλη την προσοχή της στον εναπομείναντα στόχο της, την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι «Μαδριλένοι» ξεκίνησαν με το δεξί τη σειρά των ημιτελικών της ACB απέναντι στη Μπασκόνια. Οι «Βάσκοι» ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, μένοντας αρκετά κοντά στο σκορ.

Η Ρεάλ πήγε στα αποδυτήρια, προηγούμενη με βραχεία κεφαλή (44-42). Ωστόσο, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο με την έναρξη του έτρεξε ένα σερί 17-0, βάζοντας γερές βάσεις για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Από το σερί, το οποίο έτρεξε και έπειτα, η Ρεάλ Μαδρίτης ελάχιστα απειλήθηκε από τη Μπασκόνια και με σχετική άνεση έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κοζέρ με 16 πόντου, ενώ από τη Μπασκόνια ξεχώρισε με την απόδοσή του ο Πίτερς με 15 πόντους.

Επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους ημιτελικούς της ACB είναι προγραμματισμένο για αύριο (4/6, 19:30) πάλι στο «WiZink Center».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…