Κεντρική NBA NBA: O Ρίβερς αποβλήθηκε για αγκωνιά που δεν έριξε ποτέ!
NBA

NBA: O Ρίβερς αποβλήθηκε για αγκωνιά που δεν έριξε ποτέ!

rivers e1648719688751 jpg

Ο Ρίβερς των Νάγκετς αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στον αγώνα με τους Πέισερς για μία…αγκωνιά στον Στίβενσον που δεν έκανε ποτέ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς γλίτωσε τους Νάγκετς από το κάζο στην Ιντιάνα, στην νίκη των Νάγκετς με 125-118. Νωρίτερα πάντως ο Όστιν Ρίβερς πρόλαβε να γίνει πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο περίεργες αποβολές της σεζόν.

Ο γκαρντ των Νάγκετς είχε μία στιγμή έντασης με τον Λανς Στίβενσον, με αποτέλεσμα αμφότεροι να χρεωθούν με τεχνική ποινή. Λίγο αργότερα, ο Ρίβερς πήρε πάλι την μπάλα με τον Στίβενσον να τον επιτηρεί στενά. Τότε ήταν που έκανε μία απότομη κίνηση, με τον Στίβενσον να αντιδρά, υποστηρίζοντας ότι ο αντίπαλός του προσπάθησε να του δώσει αγκωνιά. Αποτέλεσμα; Να χρεωθεί ο Ρίβερς με δεύτερη τεχνική ποινή επειδή προσποιήθηκε ότι θα ρίξει αγκωνιά στον αντίπαλό του.

Η λεπτομέρεια ωστόσο είναι ότι στο replay δεν φάνηκε να ισχύει κάτι τέτοιο, με τον Ρίβερς να είναι έξαλλος και να ξεσπάει μετά τον αγώνα, γράφοντας στο twitter: “Ποτέ στην ζωή μου δεν με έχουν πετάξει έξω από έναν αγώνα για κάτι τόσο γελοίο. Αλήθεια, ποτέ. Η λίγκα πρέπει να το δει αυτό”.

Δείτε το VIDEO με την αψιμαχία των δύο παικτών, αλλά και την φάση που ακολούθησε και οδήγησε στην αποβολή του Ρίβερς:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …