Κεντρική Γυναίκες ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Γκρέις [pic]

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Γκρέις [pic]

marte grays pas giannina

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, προχώρησε στην απόκτηση της Μάρτε Γκρέις, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της Αμερικανίδας Combo Forward Martè Grays, μιας πολύ δυναμικής αθλήτριας, τόσο κοντά στο καλάθι όσο και μακριά από αυτό.

Η 24χρονη, γεννημένη στο Detroit, Grays είναι απόφοιτη του De Paul University, και βοήθησε σημαντικά την ομάδα της να φτάσει σε δύο τίτλους στην Περιφέρειά της, ενώ η ίδια είχε πολλές σημαντικές διακρίσεις τα δύο τελευταία χρόνια της στο NCAA (2018, 2019: All-Big East 1st Team και 2018, 2019: Big East All-Tournament Team).

Την τελευταία χρονιά στο De Paul η Martè είχε τους εξής μέσους όρους σε 34 αγώνες: 14.4 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 1.4 ασσίστ, ενώ είχε 45.8% στα δίποντα, 30.1% στα τρίποντα και 77.7% στις βολές.

Την πρώτη της χρονιά ως επαγγελματίας στο πολύ ανταγωνιστικό WNBL της Αυσταλίας σε 15 αγώνες είχε 6.3 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, με 48.5% στα δίποντα, 20% στα τρίποντα και 73.9% στις βολές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…