Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να βρούμε ρυθμό”

“Να βρούμε ρυθμό”

bartzokas osfp real

bartzokas-osfp-real

Ως ευκαιρία για να βρουν ρυθμό οι παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό βλέπει ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα παιχνίδια της πρώτης φάσης των πλέι οφ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην εμφάνιση του Μάρντι Κόλινς, κάνοντας παράλληλα παράπονα για τη ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: “Για την ώρα του αγώνα θα ήθελα να πω, ότι 16:00 δεν είναι ό,τι καλύτερο ούτε για τον κόσμο σε μια ημέρα εργάσιμη, αλλά ούτε και για τους παίκτες και φάνηκε αυτό από το πώς μπήκαμε στο ματς. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για το πώς θα προσεγγίζουμε τα ματς και γι’ αυτό μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Πιέσαμε στα γκαρντ τον Άρη που έχει μεγάλο έλλειμμα μετά τη φυγή του Αθηναίου.

Στόχος μας είναι να μπουν τα παιδιά που δεν είχαν ρυθμό λόγω των τραυματισμών να τον βρουν. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο όταν είσαι σχεδόν έναν μήνα εκτός. Στόχος μας είναι η νίκη την Πέμπτη για να συνεχίσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θυμάστε ότι και στην κανονική διάρκεια δυσκολευτήκαμε. Τώρα κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και για τη συνέχεια των πλέι οφ θα μπορούμε να μιλήσουμε αργότερα. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλό, όλοι οι χαρακτήρες είναι πολύ καλοί και το γνωρίζετε.

Ο Μάρντι είχε γίνει αποδεκτός από την αρχή από τους συμπαίκτες του κυρίως με την αγωνιστική του εικόνα στην προπόνηση αλλά και με τον χαρακτήρα του. Σίγουρα αυτό τον κάνει να νιώθει καλύτερα, νιώθει πολύ καλύτερα. Είναι πολύ καλός παίκτης, σας το λέω ξανά, έχει πολύ καλή αντίληψη και ατομικά και ομαδικά. Θέλω όμως, να μην μιλάμε ατομικά για τους παίκτες, όταν κερδίζουμε όλοι είναι καλοί και όταν χάνει κανείς δεν είναι καλός. Οπότε ας ασχοληθούμε με την ομάδα μας συνολικά”.

Σχολιάζοντας την αγωνιστική του άνοδο, ο Μάρντι Κόλινς είπε: “Νιώθω πιο άνετα πλέον με τον ρόλο μου στην ομάδα. Έχω καταλάβει καλά τι θέλει ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου από εμένα και αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά στην άμυνα και να μοιράζουμε το παιχνίδι στην επίθεση. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε την καλή δουλειά”.

Από την πλευρά του, ο Παπαπέτρου πρόσθεσε: “Θέλαμε να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε με έλλειψη συγκέντρωσης και μεγάλη έλλειψη ενέργειας και δώσαμε τη δυνατότητα στον Άρη να μείνει στο ματς. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι το ξεκίνημα μας στα παιχνίδια, να μπαίνουμε δυνατά και να μην δίνουμε δυνατότητα στον αντίπαλο κάνει το παιχνίδι του. Τώρα κοιτάμε το δεύτερο ματς και πάμε να τα δώσουμε όλα”.

Τέλος, δηλώσεις παραχώρησε ο Μπράιαντ Ντάνστον, λίγες ώρες μετά την ανάδειξή του ως κορυφαίος αμυντικός της Ευρωλίγκας: “ Σίγουρα θα άλλαζα το ατομικό βραβείο με την πρόκριση στο Final Four. Σίγουρα είναι τιμητικό για εμένα αυτό, αλλά θα το άλλαζα οπωσδήποτε με την πρόκριση που θα ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε ομαδική άμυνα, να παίζουμε καλά στην άμυνα μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Στην κυκλοφορία περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για το Game 3

Σε κυκλοφορία τέθηκε μικρός αριθμός εισιτηρίων για το Game 3. Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμ…