Κεντρική Γ' Εθνική Τα… πολλαπλά μηνύματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς! (vid)

Τα… πολλαπλά μηνύματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς! (vid)

apollon kalamarias pic apollon

Εναν πολύ έξυπνο τρόπο βρήκε ο Απόλλων Καλαμαριάς για να “περάσει” κάποια μηνύματα αγωνιστικού χαρακτήρα, που αφορούν το εσωτερικό της ομάδας μετά την πρόσληψη του Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς, αλλά και κάποια μηνύματα μη αγωνιστικά, προτρέποντας τους πάντες να είναι προσεκτικοί όσον αφορά τα μέτρα για την προφύλαξη του κορονοϊού

Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

#MenoumeSpiti και… βλέπουμε την Απολλωνάρα. Δυστυχώς, η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων ήρθε σε μια στιγμή που η ομάδα μας ήταν πιο ενωμένη από πότε την τρέχουσα σεζόν μετά την έλευση του Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς!

Ο τελευταίος μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Αντώνη Σαμαρά έκαναν σπουδαία δουλειά κατά την προετοιμασία του αγώνα απέναντι στον -πρωτοπόρο της βαθμολογίας- Λεύκιππο Ξάνθης, με τους παίκτες μας να δείχνουν μεγάλη συγκέντρωση και… κέφι και το κλίμα γενικότερα ναείναι άριστο.

Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στα παρκέ, αλλά φυσικά αυτή την δύσκολη περίοδο για όλους, ο αθλητισμός είναι δευτερευούσης σημασίας. Μέχρι να γυρίσουμε στους γνωστούς καθημερινούς ρυθμούς, να προσέχετε την υγεία σας, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη από την πανδημία.

-Ευχαριστούμε το Akritas.tv για τα πλάνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…