Κεντρική Διεθνή Έπεσε από την κορυφή στα rankings η ΑΕΚ, στη δεκάδα ΠΑΟΚ και Προμηθέας! (pic)

Έπεσε από την κορυφή στα rankings η ΑΕΚ, στη δεκάδα ΠΑΟΚ και Προμηθέας! (pic)

Dw4dKXaX0AE L52

Στην τρίτη θέση υποχώρησε η ΑΕΚ στα rankings του BCL, μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ. Στο Top10 βρίσκονται και οι άλλοι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας, ΠΑΟΚ και Προμηθέας.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης της FIBA να αναφέρει:

Για την ΑΕΚ: “Οι πιστοί υπηρέτες της “Βασίλισσας” δεν πρέπει να ανησυχούν με την πτώση στην κατηγορία. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να… αναστατώσει τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά θα έχουν την ευκαιρία τους στη συνέχεια της σεζόν, ειδικά με την προσθήκη του Τζόρνταν Θίοντορ. Ο πρώην MVP της διοργάνωσης είχε 11 πόντους σε 21 λεπτά στην πρώτη του εμφάνιση για την ΑΕΚ, στη νίκη επί του Κολοσσού. Ρεκόρ σεζόν: 18-7″.

Για τον Προμηθέα: “Ρίξαμε μια ματιά στο σημειωματάριο του Μάκη Γιατρά. Έλεγε: “Αμυντικό ριμπάουντ, όλη ημέρα, κάθε ημέρα”. Ο Προμηθέας έχει 67.1% στην σχετική κατηγορία. Μόνο η Όπαβα είναι χειρότερη από αυτούς. Φανταστείτε πως θα ήταν το 7-3 ρεκόρ τους, αν είχαν 75% και πάνω. Ρεκόρ σεζόν: 16-9. (Όχι, δεν το κοιτάξαμε)”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε 14/21 τρίποντα με την Χολόν, δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ ηγείται στα τρίποντα στην διοργάνωση με ποσοστό 46%. Μείνετα συντονισμένοι για τη συνέχεια. Ρεκόρ σεζόν: 16-9″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…