Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Ελλαδάρα μου σ΄αγαπώ, να σε κάνουμε υπερήφανη στην Κίνα” (pic)

“Ελλαδάρα μου σ΄αγαπώ, να σε κάνουμε υπερήφανη στην Κίνα” (pic)

kostas papanikolaou ellada georgia

Ο Κώστας Παπανικολάου χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα κόντρα στη Γεωργία και έστειλε την Εθνική μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Έλληνας φόργουορντ μετά τον αγώνα έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και ανέφερε ότι ελπίζει να κάνουν υπερήφανη την χώρα μας στην Κίνα.

Αναλυτικά:

“Πραγματικά υπερήφανος που μ’ έχει ευλογήσει ο θεός να έχω την ευκαιρία να εκπροσωπώ τη χώρα μου!Συγχαρητήρια σε όλους που βρίσκονται γύρω από αυτή την ομάδα!Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν και θα βρεθούν και στα επόμενα παράθυρα σ’ αυτή την προσπάθεια!Και πάνω απ’ όλα ευχαριστώ κάθε Έλληνα που στηρίζει αυτή την ομάδα,που χαίρεται με τις χαρές της και λυπάται με της αποτυχίες της! Ελλαδάρα μου σ’ αγαπώ κι ελπίζω στην Κίνα να καταφέρουμε να σε κανουμε πάλι υπερήφανη!”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πραγματικά υπερήφανος που μ’ έχει ευλογήσει ο θεός να έχω την ευκαιρία να εκπροσωπώ τη χώρα μου!Συγχαρητήρια σε όλους που βρίσκονται γύρω από αυτή την ομάδα!Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν και θα βρεθούν και στα επόμενα παράθυρα σ’ αυτή την προσπάθεια!Και πάνω απ’ όλα ευχαριστώ κάθε Έλληνα που στηρίζει αυτή την ομάδα,που χαίρεται με τις χαρές της και λυπάται με της αποτυχίες της!Ελλαδάρα μου σ’ αγαπώ κι ελπίζω στην Κίνα να καταφέρουμε να σε κανουμε πάλι υπερήφανη!#hellas #fiba #fibawc #proudtobegreek #hellenicbcf #hellenicbf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Papanikolaou (@k_pap16) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…