Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ένσταση από τον Παναθηναϊκό – Ακολούθησε και δεύτερη

Ένσταση από τον Παναθηναϊκό – Ακολούθησε και δεύτερη

Ματίας Λεσόρ

Ο Παναθηναϊκός υπέβαλε ένσταση για τη φάση που ο Λεσόρ προσπάθησε να κόψει τον Μπράουν.

Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τη Μακάμπι στο game 3, υπέβαλε ένσταση για τη φάση που οι διαιτητές έδωσαν τζάμπολ, 15,5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα. Είχε προηγηθεί προσπάθεια του Λορέντζο Μπράουν με τον Ματίας Λεσόρ να επιχειρεί να τον κόψει. Ο Κροάτης διαιτητής Λούκα Κάρντουμ, έκανε λάθος και υπέδειξε καλάθι, όταν όμως οι ρέφερι είδαν τη φάση στο ριπλέι το ακύρωσαν και υπέδειξαν τζάμπολ. Στην εξέλιξη του αγώνα ο Νίμπο κέρδισε το τζάμπολ από τον Λεσόρ.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, καθώς θεωρούν πως μετά τη λανθασμένη υπόδειξη του Κάρντουμ έπρεπε να έχουν την κατοχή της μπάλας, ενώ οι διαιτητές υπέδειξαν τζάμπολ καθώς θεώρησαν ότι η μπάλα ήταν διεκδικούμενη από τη στιγμή που δεν υιοθετήθηκε η υπόδειξη του διαιτητή. Αναφέρουν ακόμα πως στην επίθεση που πήρε η Μακάμπι ο χρόνος δεν έπρεπε να είναι 14 δεύτερα, αλλά όσα απέμεναν στο ρολόι όταν έγινε η φάση της τάπας (3.9 δεύτερα).

Η δεύτερη ένσταση

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε και δεύτερη ένσταση, η οποία αφορά μία κατοχή, κατά την οποία αναφέρει ότι ο Νίμπο (στο 35΄) πάτησε γραμμή, μία παράβαση που δεν δόθηκε.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Κλήθηκαν σε απολογία Πανιώνιος και Ηρακλής

Στη ΔΕΑΒ κλήθηκαν Πανιώνιος και Ηρακλής. Η Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας μετά τα επεισόδ…