Κεντρική Elite League A2: Αυτοί ξεχώρισαν στην 9η αγωνιστική

A2: Αυτοί ξεχώρισαν στην 9η αγωνιστική

a2

Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ολοκληρώθηκε, με αρκετούς παίκτες να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και να οδηγούν τις ομάδες τους στη νίκη.  Το eBasket.gr επέλεξε πέντε εξ’αυτών και σας τους παρουσιάζει.

1) Γιώργος Τσιάρας

Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ του Απόλλωνα Πάτρας γύρισε τον χρόνο πίσω, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Καρδίτσα κι οδηγώντας την ομάδα του στο σπουδαίο διπλό στην παράταση. Ο Τσιάρας πέτυχε 29 πόντους (12/14 βολές, 4/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα) σε μόλις 19 λεπτά συμμετοχής, ενώ είχε ακόμα 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι 1 κλέψιμο.

2) Σπύρος Διαμαντόπουλος

Ο πολύπειρος φόργουορντ “εκτέλεσε” τον Αρκαδικό πίσω από τα 6,75, υπογράφοντας το διπλό του Αμύντα στην Τρίπολη. Σταμάτησε στους 27 πόντους (7/8 βολές, 1/1 δίποντο, 6/12 τρίποντα), ενώ κατέβασε κι 8 ριμπάουντ, αποτελώντας με διαφορά τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του Υμηττού.

3) Μιχάλης Πολυτάρχου

Σαν βαρέλι είδε το καλάθι του Παπάγου ο πολύπειρος σούτινγκ γκαρντ του Περιστερίου. Σημείωσε 24 πόντους (2/2 βολές, 2/3 δίποντα, 6/9 τρίποντα), ενώ είχε ακόμα 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα.

4) Άγγελος Τσάμης

Μαγική εμφάνιση πραγματοποίησε ο γκαρντ του Χολαργού στο παιχνίδι με τον Δούκα. Οι 17 πόντοι (6/8 βολές, 4/6 δίποντα, 1/1 τρίποντο) που σημείωσε είναι το λιγότερο, μιας και μοίρασε 14 ασίστ (!), ενώ κατέβασε κι 6 ριμπάουντ, κάνοντας τα πάντα στο παρκέ.

5) Νίκος Λιακόπουλος

Ήταν το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στη Δόξα Λευκάδας. Ο πολύπειρος γκαρντ όχι μόνο δεν αποχώρησε από τους νησιώτες, αλλά κι ηγήθηκε του σπουδαίου διπλού της ομάδας στην έδρα του Ηρακλή. Σημείωσε 18 πόντους (5/6 βολές, 5/9 δίποντα, 1/1 τρίποντο), πετυχαίνοντας το τελευταίο καλάθι της Δόξας, μοίρασε 8 ασίστ, ενώ είχε ακόμα 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, αλλά και 4 λάθη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ένσταση από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός υπέβαλε ένσταση για τη φάση που ο Λεσόρ έκοψε τον Μπράουν. Ο Παναθηναϊκός μ…