Κεντρική NBA Αξιόπιστος για πρώτη φορά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ! (vid)
NBA

Αξιόπιστος για πρώτη φορά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ! (vid)

tyler dorsey hawks

Οι Ατλάντα Χοκς δεν είχαν καμιά ελπίδα απέναντι στην “πυρηνική μηχανή” των Χιούστον Ρόκετς, με την αρμάδα του Τζέιμς Χάρντεν να επικρατεί με 119-104. Οι “ρουκέτες” εφάρμοσαν απόλυτα το παιχνίδι τους, σουτάροντας από παντού και “χτίζοντας” πάνω στο πικ-εν-ρολ. Οι Έλληνες φανς, πάντως, είχαν την ευκαιρία να δουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ εν δράσει.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός άσος πέτυχε για πρώτη φορά διψήφιο αριθμό πόντων, σταματώντας στους 10 σε 17 λεπτά συμμετοχής! Ακόμη, μάζεψε 1 ριμπάουντ κι έκανε 3 λάθη ενώ, τα ποσοστά ευστοχίας του ήταν αρκετά καλά (1/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές).

Ο Ντόρσεϊ προσπαθούσε να βγαίνει από τα σκριν μακριά από την μπάλα και να εκτελεί ενώ, σε δύο περιπτώσεις ευστόχησε σε σουτ που έφτιαξε ο ίδιος. Αρχικά, σκόραρε μέσω ενός δυναμικού drive ενώ στη συνέχεια, εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή στο μαρκάρισμα, ώστε να σουτάρει ελεύθερος για 3 μετά από ντρίμπλα.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι το ματς είχε κριθεί όταν ο Ντόρσεϊ κλήθηκε να βοηθήσει την Ατλάντα.

Όσον αφορά τους νικητές, ο Χάρντεν πέτυχε εύκολα 29 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής, μοιράζοντας και 11 ασίστ ενώ οι Μπα α Μούτε και Γκόρντον σκόραραν από 20.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…