Κεντρική Β' Εθνική “Ρόμπα και ξεφτίλα δεν επέτρεψα ποτέ κανέναν να με κάνει”

“Ρόμπα και ξεφτίλα δεν επέτρεψα ποτέ κανέναν να με κάνει”

miriounis

Πολύ κακό ξεκίνημα στον όμιλο του Βορρά της Β’ Εθνικής έχει πραγματοποιήσει το Αγρίνιο, το οποίο, κόντρα στα προγνωστικά, έχει ρεκόρ 0-3. Ύστερα κι από την ήττα από τα Φάρσαλα, ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Μυριούνης, τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο facebook, ξεκαθαρίζοντας ότι “ρόμπα και ξεφτίλα δεν επέτρεψα ποτέ κανέναν να με κάνει”.

Ο κόουτς Μυριούνης τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στους ισχυρούς άνδρες της ομάδας, οι οποίοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αλλάξει η κατάσταση, ακόμα κι αν χρειαστεί να αποχωρήσει ο ίδιος από τον πάγκο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Εγώ τα δύο χρόνια που βρίσκομαι εδώ στον πάγκο του ΑΟ πάντα έμπαινα και θα μπαίνω μπροστά σε όλα τα αρνητικά αποτελέσματα και στις ήττες γιατί είμαι Άντρας και φοράω παντελόνια και πάντα βρίσκω λύσεις στα δύσκολα με αποκορύφωμα τη περσινή σεζόν όπου με 8 παίκτες (παλικάρια όμως) κάναμε ένα απίστευτο 8/8 στο τέλος και βρεθήκαμε ένα βήμα από την Α2 όπου από ατυχία τελικά όμως η ομάδα δεν πήρε την άνοδο…

Έτσι και τώρα μπαίνω μπροστά μετά και από την χθεσινή ήττα στα Φάρσαλα.Ομως πρέπει να πω πως δεν θα αφήσω κανέναν να με κάνει ΡΌΜΠΑ και να χαλάσει όλο αυτό το όμορφο που έχω φτιάξει αυτά τα δύο χρόνια στο Αγρίνιο μαζί με τον Kωνσταντίνο Τσιαμάκη και Περικλή Γερμανό.

ΡΌΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΊΛΑ ομως δεν επέτρεψα ποτέ κανέναν να με κάνει στη καριέρα μου και σαν παίκτης και τώρα σαν προπονητής… Αυτά… Ο Ντίνος και ο Περικλής ξέρουν τι πρέπει να κάνουν…Τους έχω εμπιστοσύνη ακόμα και αν χρειαστεί να φύγω Εγώ για το καλό της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …