Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η “διαβολοεβδομάδα” των “αιωνίων”

Η “διαβολοεβδομάδα” των “αιωνίων”

nick calathes panathinaikos olympiakos

Μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο ελληνικές ομάδες θα δώσουν τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες, δύο για την Ευρωλίγκα και ένα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι “αιώνιοι” θα προσπαθήσουν να βγουν αλώβητοι και να συνεχίσουν με νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τη “διαβαλοεβδομάδα” με ταξίδι στο Ισραήλ, όπου θα αντιμετωπίσει την “αήττητη” στην Ευρωλίγκα, Μακάμπι Τελ Αβίβ (24/10, 21:05). Στη συνέχεια, θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ την πολύ καλή εφέτος, Χίμκι (26/10, 21:15), του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι “ερυθρόλευκοι” θα κλείσουν τη δύσκολη εβδομάδα με την επικίνδυνη έξοδο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα προσπαθήσουν να πάρουν το διπλό στην “καυτή” έδρα του Άρη (29/1017:00).

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη πιο δύσκολο πρόγραμμα από τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25/10, 20:00) και θα φιλοξενήσουν στο “Νίκος Γκάλης” την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε (27/10, 21:30). Η “διαβολοεβδομάδα” του τριφυλλιού θ κλείσει με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Προμηθέα (30/10, 19:00), ο οποίος είναι αήττητος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…