Κεντρική NBA Παρέμεινε στο “στρατόπεδο” των πρωταθλητών ο Λίβινγκστον
NBA

Παρέμεινε στο “στρατόπεδο” των πρωταθλητών ο Λίβινγκστον

shaun livingston patty mills

shaun livingston patty mills

Ο Σον Λίβινγκστον αποτελούσε το 2ο μεγαλύτερο “στοίχημα” των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στη φετινή free-agency (με πρώτο τον Άντρε Ιγκουοντάλα), με τους “πολεμιστές” να πετυχαίνουν στο έπακρο την αποστολή τους! Ο αναπληρωματικός πλέι-μέικερ των πρωταθλητών θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Όκλαντ, βάζοντας την υπογραφή του σε 3ετές συμβόλαιο, ύψους 24 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως μετέδωσε ο Κρις Χέινς του ESPN.

Οι Γουόριορς, πλέον, οφείλουν να ανανεώσουν και τον Ιγκουοντάλα, ώστε να διατηρήσουν ανέπαφο τον καταπληκτικό κορμό τους, αν και η δική του περίπτωση είναι αρκετά πιο δύσκολη, καθώς οι “dubsκινδυνεύουν να ξεφύγουν πολύ πάνω από το όριο του σάλαρι καπ.

Την περσινή σεζόν, ο Λίβινγκστον είχε 5.1 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά αγώνα στην κανονική περίοδο σε 17.7 λεπτά συμμετοχής. Η αποτελεσματικότητά του στο ποστ τον καθιστά ως έναν πολύ ξεχωριστό παίκτη ενώ, το δίμετρο ανάστημά του τον βοηθά πολύ και στην άμυνα, υπηρετώντας εξαιρετικά τις small-ball πεντάδες των Γουόριορς. Ο 31χρονος έχει βρει το “λιμάνι” του στο Γκόλντεν Στέιτ μετά από περιήγηση σε 8 ομάδες και έναν απίστευτα σοβαρό τραυματισμό το 2006, ο οποίος κόντεψε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…