Κεντρική Διεθνή Γιουλ: “Με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν ξέρεις”

Γιουλ: “Με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν ξέρεις”

llull 1

llull 1

O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει στο “Σινάν Ερντέμ” την Φενέρμπαχτσε (21/05, 21:00), για τον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, με τον Σέρχιο Γιουλ να τονίζει σε δηλώσεις του πως όταν έχεις αντίπαλο τον Ολυμπιακό ποτέ δεν ξέρεις αν θα κερδίσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Είμαι χαρούμενος, είναι μεγάλη τιμή να παραλαμβάνω το βραβείο του MVP. Το να βλέπω τους άλλους παίκτες που βρέθηκαν στην καλύτερη πεντάδα μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να δουλέψω για να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο και να παίζω με την ενέργεια μου στο 100%.”

Για το βραβείο του:
“Είναι όμορφο το να βλέπει ο κόσμος τη δουλειά σου και τον τρόπο παιχνιδιού σου και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους και τα Media που με ψήφισαν.”

Για το τι αρέσει στους φιλάθλους: “Οι φίλαθλοι αγαπούν τους παίκτες που παίζουν με ενέργεια και δίνουν το 100% στο γήπεδο. Εγώ παίζω με ενέργεια και πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου να παίρνει νίκες. Νομίζω ότι αυτό άρεσε στον κόσμο.”

Για τον Τελικό είπε:
“Η Φενέρ παίζει στην έδρα της με τον κόσμο της, όμως με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν ξέρεις! Θα δούμε ένα όμορφο παιχνίδι και ας κερδίσει η καλύτερη ομάδα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…