Κεντρική Ασίστ Shadow Γιαννάκης, Ίβκοβιτς, Σκαριόλο και Παπαλουκάς κάνουν τις προβλέψεις τους

Γιαννάκης, Ίβκοβιτς, Σκαριόλο και Παπαλουκάς κάνουν τις προβλέψεις τους

giannakis

panagiotis giannakis

O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει στο “Σινάν Ερντέμ” την Φενέρμπαχτσε (21/05, 21:00), για τον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, με τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Σέρτζιο Σκαριόλο, Θοδωρή Παπαλουκά και Ντούσαν Ίβκοβιτς να κάνουν τις προβλέψεις τους.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:
Παναγιώτης Γιαννάκης:
“Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω ότι περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Οι δύο ημιτελικοί ήταν φανταστικοί και ο τελικός θα είναι το αποκορύφωμα μίας απίστευτης σεζόν. Ο Ολυμπιακός νίκησε με χαρακτήρα, η Φενέρμπαχτσε με ορθότητα. Θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι όπου η Φενέρ είναι το φαβορί, αλλά και ο Ολυμπιακός έχει τις πιθανότητές του. Θα πρέπει να παίξουν, όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ και φυσικά να σουτάρουν καλά από την περιφέρεια, καθώς στη ρακέτα, οι Ούντο και Βέσελι δίνουν πλεονέκτημα στην ομάδα του Ομπράντοβιτς.”

Ντούσαν Ίβκοβιτς:
“Βρισκόμαστε στο τέλος μίας τρομερής σεζόν. Η Ευρωλίγκα ήταν πολύ ωραία με το νέο της φορμάτ. Θα ήθελα να συγχαρώ την Ευρωλίγκα και τον Τζόρντι Μπερτομέου γι’ αυτό. Είμαστε σε μία γιορτή του μπάσκετ. Για μένα, το Final Four είναι πάντα μία ευκαιρία για να δω φίλους, κόσμο που γνωρίζω και φυσικά να απολαύσω καλό μπάσκετ. Επίσης, είναι ωραίο γιατί δύο ομάδες που κοουτσάρισα στο παρελθόν, είναι εδώ. Πιστεύω ότι θα απολαύσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Επίσης, μου αρέσει πολύ ότι το επόμενο Final Four θα γίνει στο Βελιγράδι.”

Σέρτζιο Σκαριόλο:
“Τα παιχνίδια των ημιτελικών είχαν μεγάλη ένταση, ήταν δραματικά και γι’ αυτά τα παιδιά είναι μάχες. Ο Ολυμπιακός είχε πίστη, αλλά θα πρέπει να την επαναλάβει κόντρα σε μία ομάδα που θα είναι πανέτοιμη πνευματικά. Η Φενέρμπαχτσε είναι το φαβορί, αλλά έναν τελικό μπορεί να τον κερδίσει η ομάδα που έχει λιγότερες πιθανότητες και λιγότερη πίεση. Περιμένω έναν μεγάλο τελικό σε μία καυτή ατμόσφαιρα, αντάξια ενός τεράστιου γεγονότος.”

Θοδωρής Παπαλουκάς:
“Μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο ματς. Θα υποστηρίξω την πρώην ομάδα μου, τον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύω πως μία νίκη της Φενέρμπαχτσε θα έκανε καλό στο μπάσκετ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…