Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η Φενέρμπαχτσε έχει πολλά “όπλα””

“Η Φενέρμπαχτσε έχει πολλά “όπλα””

pablo laso real madrid

pablo-laso-real-madrid

H Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται εντός έδρας εναντίον της Φενέρμπαχτσε (31/03, 22:00), για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Πάμπλο Λάσο να υπογραμμίζει πως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρά του τραυματισμούς που έχει, είναι ομάδα Final Four, ενώ διαθέτει και πολλά “όπλα” στο ρόστερ της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάμπλο Λάσο:
“Παίζουμε ένα ματς αυτή την αγωνιστική που μπορεί να μας δώσει την πρωτιά στην regular season, όμως είναι απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Final Four, όπως είναι η Φενέρμπαχτσε, με εξαιρετικούς παίκτες και ταλέντο. Παίζουμε στην έδρα μας, στην οποία νιώθουμε την υποστήριξη του κόσμου μας. Αυτό μας κάνει να δώσουμε ένα καλό ματς για να πάρουμε τη νίκη σε μια “μάχη” με μεγάλο κύρος. Έχουν πολλά “όπλα“.

Το παιχνίδι τους στην ρακέτα έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη με τεράστια ποιότητα: τον Βέσελι, τον Ούντοχ, τον Μπένετ και τον Άντιτς. Έπειτα, στην περιφέρεια έχουν τον Μπογκντάνοβιτς, τον Ντίξον και τον Κάλινιτς, παίκτες επίσης υψηλού επιπέδου. Είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εναντίον τους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ντόρσεϊ: «Είναι ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς»

Κρίσιμη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Φενέρ κόντρα στη Μονακό, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Τάιλερ…