Κεντρική NBA Στην αποστολή των Γουόριορς ο Ντουράντ!
NBA

Στην αποστολή των Γουόριορς ο Ντουράντ!

durant1

durant1

Ο Κέβιν Ντουράντ θα ακολουθήσει την αποστολή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στα επερχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια τους μετά από δική του απαίτηση, όπως αναφέρει το ESPN. Ο “KD” βρίσκεται στο “καναβάτσο” από τις 28 Φεβρουαρίου, όταν ο Ζάζα Πατσούλια “προσγειώθηκε” άτσαλα πάνω στο αριστερό γόνατό του, με συνέπεια να τον τραυματίσει. Η ακριβής ημερομηνία επιστροφής του αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, με το που γίνει επανεξέταση στο “λαβωμένο” πόδι του.

Ο κόουτς των “πολεμιστών”, Στιβ Κερ ανέφερε ότι ο Ντουράντ, παρότι θα ακολουθήσει την αποστολή, ίσως να μην βρίσκεται στο γήπεδο στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν (με Θάντερ εκτός και Μάβερικς εκτός) αλλά τόνισε ότι ο σούπερ σταρ των “dubs” έχει παρουσιάσει πρόοδο, διότι πλέον μπορεί και εκτελεί κανονικά τζαμπ-σουτ, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, όπου σούταρε είτε καθιστός, είτε όρθιος δίχως άλμα.

Οι ιθύνοντες των Γουόριορς ελπίζουν να επιστρέψει δυναμικά ο Ντουράντ πριν από την έναρξη των πλέι-οφς, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι στα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν. Το ρεκόρ των φιναλίστ του NBA χωρίς αυτόν δεν είναι και το καλύτερο δυνατό (5-5), με την απόδοση της ομάδας να παρουσιάζει “βουτιά” αλλά η επιστροφή του αναμένεται να λύσει τα χέρια του Κερ, ο οποίος θα έχει ξανά στη διάθεσή του ένα επιθετικό “υπερόπλο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …