Κεντρική NBA Στο στόχαστρο ομάδων του NBA ο Μπούζερ! (vid)
NBA

Στο στόχαστρο ομάδων του NBA ο Μπούζερ! (vid)

carlos boozer chicago bulls

carlos-boozer-chicago-bulls

Στα 13 χρόνια παρουσίας του στο NBA, ο Κάρλος Μπούζερ έζησε σχεδόν όλα τα στάδια, από τα οποία μπορεί να περάσει ένας παίκτης του “μαγικού κόσμου”. Από σπουδαίο ταλέντο στο Κλίβελαντ, σε παίκτη επιπέδου All-Star στη Γιούτα (συμμετείχε 2 φορές σε All-Star Game) και από εκεί στο Σικάγο και την τελική απαξίωση στους Λος Άντζελες Λέικερς. Το καλοκαίρι του 2015, καμία ομάδα δεν ήθελε να εντάξει τον Μπούζερ στο ρόστερ της, παρά τη φυσιολογική ηλικία του (33) και τους αξιοπρεπείς μέσους όρους του (11.8 πόντοι, 6.8 ριμπάουντ ανά αγώνα). Πλέον, παίζοντας στην Κίνα, ο Μπούζερ “γλυκοκοιτάζει” το ενδεχόμενο επιστροφής, με δύο ομάδες να έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτόν.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ESPN, Μαρκ Στάιν, τόσο οι Μαϊάμι Χιτ, όσο και οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 35χρονου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Guangdong Southern Tigers. Μάλιστα, είναι ο ηγέτης της ομάδας του, μαζί με τον πλέι-μέικερ, Ντόναλντ Σλόαν και βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από τους τελικούς της CBA!

Σε περίπτωση επιστροφής του στο NBA, ο Μπούζερ θα είναι ικανός να προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά στη θέση “4“. Ο δυναμισμός του, η εμπειρία του και το σουτ από μέση απόσταση μπορούν να αποδειχθούν πολύ χρήσιμα, ειδικά σε μια ομάδα όπως οι Κλίπερς, η οποία δεν παρουσιάζει και τον πιο “βαθύ” πάγκο στο NBA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…