Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Υπερβολικά χαρούμενος”

“Υπερβολικά χαρούμενος”

dusko vujosevic

dusko-vujosevic

Η Παρτιζάν πέτυχε μία τεράστια εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 63-62 και όπως είναι φυσικό ο προπονητής των Σέρβων, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, δεν θα μπορούσε να κρύψει τη χαρά του στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

” Πρέπει να πω ότι οι παίκτες μας έκαναν ακόμα ένα θαύμα. Αποφάσισα στην τελευταία άμυνα να παίξουμε άμυνα ζώνης 1-3-1, καθώς πίστευα ότι δεν έπρεπε να κάνουμε φάουλ. Είμαι υπερβολικά χαρούμενος για το τελικό σκορ και για το γεγονός ότι κερδίσαμε μία εξαιρετική ομάδα.

Ο Μπογκντάνοβιτς έκανε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και έδειξε το εξαιρετικό του ταλέντο, ο Μιλουτίνοφ ήταν επίσης πολύ καλός. Πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να παίζουμε καλύτερα μπροστά στο κοινό μας και να κερδίσουμε περισσότερα ματς” ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού της Παρτιζάν, ενώ από πλευράς παικτών ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πρόσθεσε:

“Εξαιρετικό ματς, μεγάλη νίκη. Αξίζαμε αυτή τη νίκη επειδή βάλαμε μερικά πολύ δύσκολα σουτ, πήραμε τα ριμπάουντ και αφήσαμε την ψυχή μας στο παρκέ. Δεν ξέρω αν θα βρισκόμαστε στα πλέι οφ, όμως πάμε βήμα – βήμα και θα βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σατοράνσκι: «Στο μυαλό μου το τρίποντο του Πρίντεζη»

Ο Τόμας Σατοράνσκι θυμήθηκε το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στα playoffs της σεζόν 2014/1…