Κεντρική Basket League Κύμη Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Kimi 1

Kimi

Ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του Κυριακάτικου φιλικού (11/9) με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η Κύμη, στην οποία αναφέρεται, πως για να μην υπάρξει ταλαιπωρία, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τέσσερα διαφορετικά σημεία προπώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Λόγω της αυξημένης ζήτησης και για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των φιλάθλων μας, αποφασίσαμε να υπάρχει προπώληση εισιτήριων για την φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό.

Οπότε, εισιτήρια θα διατίθενται στα εξής σημεία:

Α) Στην Κύμη, στο Βιβλιοπωλείο της Λίνας Τριανταφύλλου, από αύριο Πέμπτη ως το Σάββατο σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Β) Στο Αλιβέρι, στο Ασφαλιστικό Γραφείο Σέγκος Ευαγγελος, από αύριο Πέμπτη ως το Σάββατο και ώρες 9:00 ως 14:00

Γ) Στην Χαλκίδα, στα γραφεία της ομάδας μας στο κλειστό Κανήθου, από Πέμπτη ως Σάββατο και ώρες 10:00 ως 14:00 και 16:00 ως 19:00″.

Ο Γ.Σ Κύμης ενημέρωσε πως στο φιλικό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα υπάρχει στο γήπεδο ειδικός κάδος από το Χαμόγελο του Παιδιού, στον οποίο όσοι επιθυμούν, μπορούν να αφήσουν σχολικά είδη, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο της οργάνωσης.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης στο πλευρό του “Χαμόγελου του παιδιού”. Την Κυριακή 11/9 στον φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό ας γεμίσουμε όλοι μαζί τον ειδικό κάδο που θα υπάρχει στο γήπεδο με σχολικά είδη για όσα παιδιά έχουν την ανάγκη μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…