Κεντρική NBA Πέταξε το μασελάκι του σε φίλαθλο (vid)
NBA

Πέταξε το μασελάκι του σε φίλαθλο (vid)

1

curry-iguodala

Ο Στεφ Κάρι αποβλήθηκε με έκτο φάουλ τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του έκτου τελικού του NBA στο Κλίβελαντ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Αρχικά, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή και στη συνέχεια πέταξε το μασελάκι του προς τη γραμματεία, πετυχαίνοντας, όμως, έναν άτυχο φίλαθλο που καθόταν εκεί. Το όνομα αυτού, Άντριου Φορμπς, γιο του εκ των μετόχων των Καβαλίερς, Νέιτ Φορμπς, ο οποίος είναι εκδότης/ιδιοκτήτης του παγκοσμίως γνωστού οικονομικού περιοδικού Forbes.

Ο ηγέτης των Ουόριορς ζήτησε, πάντως, συγνώμη από τον φίλαθλο και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. “Έχω ξαναπετάξει τη μασέλα μου. Συνήθως προσπαθώ να πετύχω τη γραμματεία, αλλά αυτή τη φορά αστόχησα. Δεν ήθελα να πετύχω έναν φίλαθλο. Φυσικά και δεν το ήθελα, για αυτό και πήγα να του ζητήσω συγγνώμη. Απλώς έβγαλα τον εκνευρισμό μου. Χρεώθηκα δύο φάουλ που πιστεύω πως δεν έκανα, πάνω στον Κάιρι και το Λεμπρόν, και εκνευρίστηκα που δεν μπορούσα να βοηθήσω άλλο την ομάδα μου”, δήλωσε ο Κάρι.

“Είχε κάθε λόγο να είναι αναστατωμένος. Είναι ο MVP της λίγκας. Του δόθηκαν έξι φάουλ, τα τρία εξ αυτών ήταν γελοία”, τόνισε ο Στιβ Κερ.

Ο Κάρι θα τιμωρηθεί για την ενέργειά του, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στον έβδομο τελικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …