Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αγαπώ τους φιλάθλους” (vid)

“Αγαπώ τους φιλάθλους” (vid)

vrankovic panathinaikos dilwseis

vrankovic-panathinaikos-dilwseis

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Στόγιαν Βράνκοβιτς. Ο παλαίμαχος άσσος του Παναθηναϊκού, έφτασε στην Αθήνα ενόψει της βράβευσης του ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της τελευταίας 25ετίας των “πρασίνων”. Ο Δαλματός σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του “τριφυλλιού”, τονίζοντας ότι αγαπάει όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Ακόμα, δήλωσε περήφανος για την τιμή που θα δεχθεί, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το Ευρωμπάσκετ που ολοκληρώθηκε χθες (20/09).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο paobc.gr:
Πάντα αισθάνομαι καλά όταν βρίσκομαι εγώ. Πέρασε πολύ καιρός από την τελευταία φορά αλλά το περίμενα με ανυπομονησία. Στη ζωή και την καριέρα μου είχα διάφορες διακρίσεις, όμως αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη. Αισθάνομαι υπερήφανος γι’ αυτό. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ, τους αγαπώ. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη“.

Για το Ευρωμπάσκετ: “Το τουρνουά ήταν λίγο περίεργο από την αρχή του. Η Ισπανία δεν ξεκίνησε πολύ καλά αλλά το κατέκτησε παίζοντας καλά στα τελευταία της παιχνίδια“.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Να πάρει στο Βελιγράδι ότι έχασε στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βελιγ…