Κεντρική Διεθνή Προβάδισμα για τα φαβορί

Προβάδισμα για τα φαβορί

valencia Bilbao

valencia-Bilbao

Η Βαλένθια για περίπου 30 λεπτά ένιωθε την ανάσα της Μπιλμπάο να την ακουμπά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως, οι “νυχτερίδες” ανέβασαν την απόδοσή τους και στο τέλος, επικράτησαν με 91-75, κάνοντας το μπρέικ με το… καλημέρα, στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς.

Πρώτος σκόρερ για τις “νυχτερίδες” ήταν ο Σαμ Βαν Ρόσομ, που πέτυχε 13 πόντους ενώ για την Μπιλμπάο ξεχώρισε ο Αλεξ Μουμπρού, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους.

Ounicaja Malaga-Laboral Kutxa
Με το δεξί στα προημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος, μπήκε και η Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία επικράτησε της Λαμποράλ Κούτσα με 69-55.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Τζέισον Γκρέιντζερ με 11 πόντους, ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης τελείωσε το παιχνίδι με 6 πόντους. Για την Λαμποράλ ξεχώρισε ο πρώην άσος του Κολοσσού, Μάικ Τζέιμς με 11 πόντους.

Barcelona-Badalona
Τέλος, προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς του ισπανικού πρωταθλήματος, πήρε και η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε της Μπανταλόνα με 77-55.

Πρώτος σκόρερ των Καταλανών ήταν ο Αντε Τόμιτς με 14 πόντους ενώ για την Μπανταλόνα ξεχώρισε Ντέμοντ Μάλετ, ο οποίος πέτυχε 13 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…