Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Σλούκας, Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός.

Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους για να παραμείνει στην τετράδα και στη δεύτερη θέση. Σε ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς η Βίρτους έχει ανακοινώσει Sold Out αλλά και με έντονη ελληνική παρουσία, οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο καλό ρυθμό όπως στα ματς με Βιλερμπάν και Μπαρτσελόνα, να κάνουν το 21-11 και να διατηρηθούν στη 2η θέση τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.

Για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης, έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και πρέπει τόσο ο Εργκίν Αταμάν όσο και οι αθλητές του να δείξουν ότι είναι έτοιμοι γι’ αυτό το σημαντικό ματς.

Ο Τούρκος τεχνικός στις δηλώσεις του για το ματς ανέφερε:
«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δυο ομάδες. Οι τελευταίοι τρεις αγώνες στην κανονική περίοδο θα είναι σαν τελικοί. Τώρα είμαστε στη δεύτερη θέση και ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να την υπερασπιστούμε. Έχω τεράστιο σεβασμό στον κόουτς Μπάνκι, η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και αγωνίζεται στην έδρα της. Παίζει διαφορετικά στο γήπεδό της σε σχέση με τους εκτός έδρας αγώνες. Περιμένω ένα δύσκολο ματς, πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να μοιράσουμε την μπάλα και σίγουρα να παίξουμε επιθετική άμυνα όπως κάναμε στο ΟΑΚΑ».

Η Βίρτους Μπολόνια θα παραταχθεί στο ματς χωρίς τον Ντάνιελ Χάκετ και τον Αϊζάια Κορντινιέ, ενώ ο Λούκα Μπάνκι δήλωσε για το ματς: «Ο κόουτς Αταμάν κατάφερε να δώσει στον Παναθηναϊκό μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα συγκεντρώνοντας πολύτιμες νίκες που σήμερα τον τοποθετούν επάξια στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας χάρη στην επιθετικότητα της άμυνας και την πάντα ισορροπημένη επίθεση. Σίγουρα θα είναι σκληροί αντίπαλοι και αποφασισμένοι να διατηρήσουν τη θέση τους στη βαθμολογία, αλλά επιθυμία μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε έναν από τους υπόλοιπους αγώνες για να φέρουμε την απόδοσή μας στο επίπεδο μιας κορυφαίας ομάδας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …