Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Μπαρτζώκας: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζητά από τους παίκτες του να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα στη Stark Arena

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε σήμερα για το Βελιγράδι, εκεί όπου αύριο (28/03, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην καυτή έδρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της Παρτιζάν στην Stark Arena και επεσήμανε πως οι παίκτες του θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούν από τις συνθήκες στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:
«Δεν διαφέρει από άλλα παιχνίδια, δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό όσον αφορά την προετοιμασία. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η έδρα της Παρτιζάν είναι ιδιαίτερα “καυτή”, χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση από τους παίκτες ώστε να μείνουν στο αγωνιστικό πλάνο. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, να μην παρασυρθείς από την ένταση που παίζει ο αντίπαλος και φυσικά από την κρισιμότητα του παιχνιδιού που είναι και για τους δυο ιδιαίτερη. Γι’ αυτούς είναι ίσως μεγαλύτερη. Αυτό είναι το θέμα, πώς θα εμφανιστούμε στο ματς και να μείνουμε στο πλάνο.

Μιλάμε για τους ίδιους παίκτες και προπονητές. Η διαφορά έχει να κάνει με αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο εκεί. Εγώ πέρσι ήμουν ασθενής, είχα Covid και δεν είχα πάει, το είδα από την τηλεόραση αλλά μου μετέφεραν οι παίκτες και συνεργάτες μου ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατάσταση, δεν ακούς τι γίνεται δίπλα σου. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να μην επηρεαστούμε, να έχουμε καλές επιλογές στο παιχνίδι, οι τραυματίες να φτάσουν στο επίπεδο που πρέπει και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …