Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς»

Αταμάν: «Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς»

Εργκίν Αταμάν

Ως τελικούς χαρακτήρισε ο Εργκίν Αταμάν τα ματς που απομένουν στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε για το Βελιγράδι όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (20/03, 21:00) τον Ερυθρό Αστέρα και ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του, χαρακτήρισε ως τελικό αυτό αλλά και τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Δεν είναι εύκολο ματς, ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, μολονότι έχουν χάσει το 90% των πιθανοτήτων τους για τα play off, παλεύουν σε όλους τους αγώνες. Για εμάς μένουν πέντε ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδους και όλα είναι σαν… τελικοί. Οπότε πρέπει να κερδίσουμε για να υπερασπιστούμε την τέταρτη θέση που έχουμε, ενόψει των play off.

Και αμέσως μετά απ’ αυτό το ματς θα έχουμε ακόμη ένα δυνατό ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο το ματς (σ.σ. Στη Σερβία), όλοι παίζουν στην Stark Arena, κάποιοι έχασαν, κάποιοι νίκησαν, αν πάρουμε τη νίκη θα έχουμε το προβάδισμα στη βαθμολογία».

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε και στους τραυματίες, Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο: «Δεν γνωρίζω κάτι νεότερο, οι τραυματίες μένουν εκτός. Ίσως να είναι έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …