Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Δείξαμε τη δύναμή μας – Διπλή νίκη»

Αταμάν: «Δείξαμε τη δύναμή μας – Διπλή νίκη»

Εργκίν Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε διπλή τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε δύο πρόσωπα, με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, και παρά το γεγονός πως επικράτησε με όσους πόντους είχε χάσει στη Βαρκελώνη έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με τους Καταλανούς.

Ο Εργκιν Αταμάν στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δύναμη και τη δυναμική που πήρε από τον κόσμο ο Παναθηναϊκός αλλά και στο τί άλλαξε από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, κάναμε λάθη. Παίξαμε επιθετική άμυνα, αλλά δεν γεμίσαμε το ζωγραφιστό. Δώσαμε 46 πόντους, εκ των οποίων οι 37 ήταν στη ρακέτα. Δεν είχαμε καλές περιστροφές στα hedge out.

Μιλήσαμε γι αυτό στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε εντελώς το παιχνίδι. Παίξαμε πιο έξυπνα. Επιτεθήκαμε εξαιρετικά με τον Σλούκα και τον Ναν. Αλλάξαμε τη στρατηγική μας και επιτεθήκαμε στον αντίπαλο φόργουορντ στο pick-n-roll και στο pick-n-pop. Αλλάξαμε και το δικό μας σύστημα στο pick-n-roll με τον Μήτογλου και τον Λεσόρ. Γεμίσαμε τη ρακέτα και ρισκάραμε κάποια ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια.

Δείξαμε τη δύναμή μας, στο γήπεδό μας, γιατί δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις από το -16, μετά από ένα τέτοιο πρώτο μέρος. Κάναμε όμως φανταστικό δεύτερο μέρος και κερδίσαμε με 8 πόντους, όσους χάσαμε στην Ισπανία, αλλά στο goal average είμαστε στο +43, οπότε αυτή η νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι σαν διπλή νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …