Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Προμηθέας – Πανιώνιος 88-48

Προμηθέας – Πανιώνιος 88-48

IMG 0985 jpeg

Σαν να ήταν προπόνηση για τον Προμηθέα.

Χωρίς να συναντήσει πρόβλημα στον «δρόμο» του, ο Προμηθέας επικράτησε του Πανιωνίου με 88-48 και πήρε το «εισιτήρια» για την τετράδα του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό την ανωτερότητά τους. Χρυσικόπουλος και Ρέινολντς οδήγησαν την ομάδα του Παπαθεοδώρου σε προβάδισμα οκτώ πόντων (11-3, 5′) από νωρίς. Ο Παπαδιονυσίου προσπαθούσε να κρατήσει… κοντά τους Νεοσμυρνιώτες, όμως οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές. Αυτό συνέβη διότι με τον Ρέινολντς (11 πόντοι) να γίνεται διψήφιος πολύ γρήγορα, οι Πατρινοί επέστρεψαν στον πάγκο τους στο +14 (30-16). Το δεύτερο δεκάλεπτο εξελίχθηκε με αντίστοιχο τρόπο, μιας και ο Προμηθέας αρχικά διατήρησε και στη συνέχεια διεύρυνε την απόσταση. Μάλιστα, εν τέλει πήγε στα αποδυτήρια όντας στο +22 (51-29).

Με το ματς να έχει πάρει πια το δρόμο του, το δεύτερο μέρος αναμενόταν να έχει… διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο προπονητής των τυπικά γηπεδούχων άνοιξε σημαντικά το ροτέισον, δίνοντας χρόνο σε αρκετούς παίκτες. Παρ’ όλ’ αυτά, η διαφορά συνέχισε να διευρύνεται, μιας και στο τέλος της τρίτης περιόδου ξεπέρασε και το “double-score” (73-35). Ρέινολντς και Χέιλ είχαν 16 και 13 πόντους αντίστοιχα, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα τους στη νίκη. Έτσι κι έγινε, με τον Προμηθέα να ολοκληρώνει το ματς με το εμφατικό 88-48.

Τα δεκάλεπτα: 30-16, 51-29, 73-35, 88-48

Δείτε εδώ το στατικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…