Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πίτερς: «Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στη Μονακό»

Πίτερς: «Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στη Μονακό»

Άλεκ Πίτερς

Για τον Μάικ Τζέιμς και τον τρόπο αντιμετώπισής του, μίλησε ο Άλεκ Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (04/01, 21:15) τη Μονακό για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει να παραμείνει σε τροχιά νίκης. Ο Άλεκ Πίτερς στις δηλώσεις του κατά τη media day αναφέρθηκε στον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το ματς, στην κόρη του αλλά και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς:
«Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τη Μονακό για μας. Αν εξαιρέσουμε το περσινό Final 4 δεν είχαμε πολύ μεγάλη επιτυχία απέναντί τους, γι’ αυτό θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.
Είναι δύσκολο να σταματήσεις τον Τζέιμς. Δεν νομίζω ότι κάποια ομάδα προσεγγίζει το παιχνίδι με στόχο να τον σταματήσει. Θέλουμε να τον δυσκολέψουμε με την ομαδική μας άμυνα. Δεν είναι θέμα ενός ή δύο παικτών, παίζει ο Ολυμπιακός με τη Μονακό και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».

Ο Άλεκ Πίτερς αναφέρθηκε ξανά στο μικρό θαύμα που ζει το τελευταίο διάστημα έπειτα από τη γέννηση της κόρης του, και την ενέργεια που του δίνει: «Η ζωή αλλάζει για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος και για εμένα, τη σύζυγό μου και την οικογένειά μας. Υπάρχει νέα ενέργεια και έμπνευση. Είναι φανταστικό το αίσθημα να έχεις ένα νέο μωρό και παίζω και για εκείνη».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος είναι φανταστικός. Το να παίζεις μπροστά σε τόσο παθιασμένο κοινό, να κάνει συνεχώς sold out, είναι κάτι υπέροχο. Δεν το θεωρούμε ως δεδομένο, είναι ένα δώρο καθημερινό. Το λατρεύουμε, το θέλουμε, μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη απέναντι στο Μιλάνο χθες και πιστεύω πως το ίδιο θα κάνουν και αύριο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…